Booking.com
Estrada VIP

Kažu mi da ne umem da napravim hit! Nikolija nikad iskrenija!

Kažu mi da ne umem da napravim hit! Nikolija nikad iskrenija
Foto: ATA Images

Nikolija Jovanović kaže da joj prigovaraju da ne ume da napravi hit, a otkriva i kako se konsultuje sa Reljom!


Pevačica Nikolija Jovanović progovorila je o negativnim komentarima koje dobija, te spomenula i ćerkice, koje je dobila u vezi sa kolegom Reljom Popovićem.

“Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dečiju muziku”, objasnila je pevačica.

Javni posao i uloga majke traže mnogo odricanja, međutim Nikolija ne smatra da to treba podvesti pod kategoriju “teškog”.

“Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtevno uskladiti dečje i naše obaveze, ne volim da spajam te dve reči. Pre svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem – Pa, vi ne znate da napravite hit. Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svetlosti putuju”, rekla je ćerka Vesne Zmijanac.

Važi za jaku ženu koja uvek zna šta želi, ali uvažava i mišljenja svog dragog.

“Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila”, rekla je pevačica.

Izvor: PressSerbia/Story

PRess Serbia