Booking.com
Džet-set VIP

Jovana Jeremić neće da ćuti: “Gledaju na mene kao na ženu druge kategorije”

"POKAZUJE MIŠIĆE, A TRAŽI JOJ DA PLATI POLA PUTA" Jovana Jeremić oplela po muškarcima koji nemaju da plate devojkama letovanje: "Ili plaćaš, ili ne zoveš"
Foto: Printscreen/TV Pink

Poznata voditeljka Jovana Jeremić progovorila je na temu oženjenih muškaraca koji su joj se udvarali.


– Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene… Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije – rekla je Jovana na početku.

– Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš… Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove – jasna je bila voditeljka.

– Ja sam najviše sujete osetila u fazi mog uspevanja. Ne na “Pinku”, na “Pinku” su drugačiji, ipak traži zvezde… Ja sam najgore momente imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem… Ja sam imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene – kazala je ona za emisiju “Intimna pitanja”.

Otkrila je i koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav.

– Nećeš mi verovati, to je krevet. Svako bi za mene pomislio različite stvari. Ja sam neko ko voli da vodi ljubav u krevetu, ne volim da isprobavam druga mesta, jer mi je neudobno. Pokušavala sam, priznajem – rekla je Jovana, pa objasnila:

– Pokušavala sam u autu, na prednjem sedištu i to samo jednom u životu i onako nije top za mene. Ja najviše volim krevet jer onda mogu da se razletim. Za sebe volim da kažem da sam umetnica u poslu i umetnik u ljubavi.

Na pitanje da li koristi pomagala u intimnim odnosima, odgovorila je odrično i jačem polu otkrila tajnu koja su to dva najjača prirodna afrodizijaka.

– Prvi prirodni afrodizijak je žena koju iskreno voliš, a drugi se zove pirotska vijagra, a to je pirotska peglana kobasica. Probajte muškarci, nećete omanuti – savetovala je sve voditeljka.

PRess Serbia