Booking.com
Zadruga Reality

Elita 7: Milena Kačavenda izabrala potrčke! Njena odluka napravila haos (VIDEO)

Otkriveni honorari u eliti 7! Samo ovaj takmičar dobija 3.500 evra nedeljno
Foto: Printscreen/TV Pink

Napetost u rijaliti programu “Elita 7” doseže vrhunac, a novi vođa, Milena Kačavenda, napravila je izborom potrčaka potpuni haos.


Nakon turbulentnog dana prepunog nesuglasica oko raspodele budžeta, sinoćnji događaji su izazvali pravu buru reakcija kada je Milena doneo iznenađujuću odluku o potrčcima u ELITI.

Milena je odlučila da podigne napetost među svojim cimerima kada je najavila da će odabrati dva takmičara koji će biti poslati u izolaciju. Kroz sistem eliminacije, odlučio je da ovog puta Maja Marinković i Anđelo Jovanović budu njeni potrčci.

Ova neočekivana odluka izazvala je šok i nevericu među takmičarima, posebno Anite Jovanović, kojoj ova odlula nimalo nije prijatna.

– Ono što je meni zanimljivo je zbog toga da Anita ima puno poverenja svog partnera, što baš i nije tako – rekla je Kačavenda.

– Iznenađena sam. Svi znaju da imaju lepo mišljenja o Anđelu. On je sada sa Anitom i imamo isključivo drugarski odnos. Nemam problem sa izolacijom, naravno da ću ići. Korekntan nam je odnos, do skoro sam bila u vezi – rekla je Maja.

– Ništa ovim Milena neće dobiti, sem subote kada su nominacije. Imaće nešto zanimljivo iz toga da komentarišu ljudi nas. Imamo korektan odnos – dodao je Anđelo.

Pogledajte video izbora potrčakka koji izazvao pravi haos:

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia