Booking.com
Estrada VIP

Ćemo otkrio nepoznate detalje iz odnosa sa Milenom Ćeranić: “Živeli smo zajedno sedam i po godina”

Ćemo: Mogao sam da umrem od sepse, lekari su me spasli!
Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Amel Ćeman Ćemo je otvorio dušu o svom teškom detinjstvu, odrastanju u Beranama, radu u bolnici ali i dolasku u Beograd.


Pevač je brzo nakon dolaska u Beograd upoznao svoju koleginicu i pevačicu Milenu Ćeranić, a oni su tada odlučili da započnu zajednički život kako bi delili troškove i prebrodili teške trenutke.

– Na početku mog života u Beogradu sam upoznao Milenu Ćeranić, ona je dolazila kao pevačica da peva u ‘Top Najtu’ dve subote, odmah smo se uklopili i ušli u priču. Rekla mi je da traži stan, a tada su stanovi bili skupi. Ja kažem da tražim i ja i ona me pita da li bi mi smetalo da nađem stan pa da budemo cimeri. Mi smo tako postali cimeri iz nužde, kada smo malo radili i malo zarađivali. Rasli smo zajedno u tom poslovnom smislu, a kada smo počeli da zarađujemo bolje i kako smo sazrevali tako su rasli i apetiti. Mi smo sedam i po godina bili cimeri – rekao je Ćemo.

Stan su našli na Vračaru, a pevač je otkrio kako su uspevali da skupe novac za kiriju.

– Radio sam za 50 evra, petkom ako ima posla dobijem pare, ako nemam ne dobijem, a subotom dobijem honorar. Stan je tada bio 400 evra, ja uglavnom petkom ne dobijem novac, i zaradim 200 evra mesečno. Treba da se plati infostan, struja, preživljavali smo. Nikada nismo bili gladni, bilo je tu nekada i bakšiša, ali naučiš da kalkulišeš. Nije mi strano da živim ni sa 20 evra nedeljno ni sa 2.000 evra. Jako mlad sam saznao da sreća nije para puna vreća, još dok sam živeo u Crnoj Gori – rekao je on.

Pevač je otkrio i da je više kuvao od Milene kada su živeli zajedno.

– Mi smo prijatelji i dan-danas. Ja sam više kuvao, posle smo se razmazili, pa smo nabavili mašinu za sudove i imali smo spremačicu – zaključio je Ćemo.

Izvor: PressSerbia/Nova

PRess Serbia