Booking.com
Početna » VIP » Zvuči sumanuto, ali to je Goca Tržan: Najbolje se osećam kad sam gola!
Estrada VIP

Zvuči sumanuto, ali to je Goca Tržan: Najbolje se osećam kad sam gola!

OVO O GOCI TRŽAN NIKO NE ZNA!
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Goca Tržan veruje da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu jer će se uvek bolje osećati kada dobro izgleda i kada je svojim odrazom u ogledalu zadovoljna.


– Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvek sam bila sklona eksperimentisanju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam tome da nosim ženstvenu klasiku, jer čini mi se da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu, i definiše me na najbolji mogući način- ističe Goca koja ne prati slepo modne trendove, već ih prilagođava svom sebi.

-Pratiti modne stilove po svaku cenu i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite da ispratite koji model cipela ili kroj je u trendu – tvrdi pevačica.

– Iskreno, ja se najbolje osećam kada sam gola! Možda zvuči sumanuto, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopšte nisu bitne, volim garderobu sa koje ne vise etikete, jer mi je to neukusno da vidim! Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije mnogo skupa, da može lako da se promeni da mi ne bude žao da je iznosim, jer problem je kod mene što ja ne mogu da kupim jedno i da imam zauvek.

Dok garderobu koja čini njen svakodnevni stil bira sama, kada je scenski izgled u pitanju, pevačica traži pomoć stilistkinje u koju ima puno poverenja.

–Imam pomoć stilistkinje, ona je mlada žena, obrazovana, izverzirana za te stvari, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savetuje, i njoj mnogo verujem. Ta saradnja traje poslednje dve godine.

Izvor: PressSerbia/GrandOnline

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia