fbpx
Džet-set Estrada VIP

I zvanično RAZVEDENI! Ovo su detalji sporazumnog dogovora Ane Sević i Darka Lazića!

I zvanično RAZVEDENI! Ovo su detalji sporazumnog dogovora Ane Sević i Darka Lazića!

Ana Sević i Darko Lazić stavili su tačku na svoj brak i konačno su se zvanično razveli.


Uprkos brojnim spekulacijama, par se prijateljski rastao, a odmah nakon potpisivanja razvoda, njih dvoje su otišli u jedan restoran na piće vidno raspoloženi.

Lazić je bivšoj supruzi ostavio stan, a starateljstvo nad Lorenom dobila je Ana.

“Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu,” rekao je Darko i dodao:

O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata,” rekao je Lazić, prenosi Star.

Da su u odličnim odnosima, pre izvesnog vremena potvrdila je i Ana.

“Nemam razloga da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete i što se mene tiče, dokle god bude to zavisilo od mene, to će biti tako. Ovo se naravno odnosi i na svaku osobu koja je u njegovom životu jer će i ta osoba provoditi koliko toliko vremena sa mojim detetom a ja ne želim da mi dete odrasta u negaivnom okruženju,” izjavila je Ana za IDJTV.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close