Booking.com
Zadruga Reality

Zvala sam popa da okadi zgradu i komšije”: Stanija uplašena za svoju bezbednost zbog Aneline majke

STANIJA I ASMIN ZAJEDNO NA TAJLANDU Starleta zavodi u njegovoj košulji
Foto: Printscreen/ Instagram

“Jezivo mi je bilo da neko dolazi ispred zgrade”, rekla je ona


Starleta Stanija Dobrojević otkrila je da razmišlja da tuži majku Aneli Ahmić.

Nakon što se Stanija pojavila u Eliti, gde je delila paketiće, Anelina majka otišla je ispred njenog doma u Rumi, gde je pozirala, a potom starleti uputila gnusne uvrede.

– Htela ne htela moram da pratim šta se dešava u rijalitiju. Nisam htela ni da odem da delim paketiće, ali sam došla, ipak me je ta kuća stvorila, ja sam deset godina živela u rijalitiju, bila po emisijama, biću ovde i posle čitave ove afere. Išla sam to da ispoštujem. Onda su se desile te neke situacije da mi neko dolazi tu oko zgrade u Rumi… – rekla je Stanija.

– Bolesnica od Aneline majke mi je išla na prag. Sestra Sita je opsednuta mnome, ne prestaje da priča o meni! I majka i sestra su bolesne. Strašno! Jezivo mi je bilo da neko dolazi ispred zgrade, njihovi postupci mi govore da su neuračunljive i psihički obolele. Koje drugo obrazloženje bi bilo? To su baš ozbiljne stvari – otkrila je Stanija.

– Kad sam videla da je Anelina mama ispred moje kuće… Svi su mi pisali: “Krivična, krivična, na šta ovo liči”, saznala sam i neke druge stvari, zbog kojih sam još više flipnula! Neću ih reći sad. Šta će ona tu oko mog doma? Bože sačuvaj! Uplašila sam se za svoju bezbednost, na šta to liči? To može da ide krivična prijava odmah. Videću da li ću je tužiti. Zvala sam popa da okadi čitavu zgradu i komšije – rekla je Dobrojevićeva za “Blic”.

PRess Serbia