Booking.com
Društvo News Travel VIP

ZIMSKI ODMOR IZ SNOVA: SNEŽNA BAJKA NA KROVU SRBIJE PO AKCIJSKIM CENAMA!

ZIMSKI ODMOR IZ SNOVA: SNEŽNA BAJKA NA KROVU SRBIJE PO AKCIJSKIM CENAMA!

U teškim momentima za ceo svet, naravno i za domaći turizam, na KROVU SRBIJE je zabeležna ogromna posećenost. Mnogi su energiju, čist vazduh i odmor od svih problema u ovom periodu, potražili  na Staroj planini.


Ušuškan u prelepoj netaknutoj prirodi na jednoj od najlepših lokacija, na Jabučkom ravništu nalazi se hotel KROV SRBIJE – SP RESORT  (Stara Planina 4*). Ovaj hotel je pravi pokazatelj da je u Srbiji moguće uživati na jedinstven način u više nego odličnoj ponudi. Agencija “Travelland” vas vodi na taj čuveni ,,Krov Srbije”.

Bilo da se uputite sa prijateljima, celom porodicom ili kućnim ljubimcem, ovaj hotel je prilagođen različitim potrebama svojih gostiju. Pre svega, ono što se posebno ističe u vreme još uvek aktuelne pandemije je to da hotel “Stara Planina” nosi etiketu Covid sigurnog hotela. Više o tome se možete informisati u agenciji „Travelland“ (PCR test). Ono što osnovno krasi ovaj hotel je odlična cena (od 67 evra) koja uključuje:

– AlI inclusive light

– Wellness & Spa centar

– Wi-fi besplatan u sobama i javnim prostorijama

– Besplatno korišćenje skijašnice – Škola plivanja za decu i još pogodnosti….

Gondola Jabučko ravnište je u funkciji, staze za bordere i skijaše su pripremljene. Poligon za obuku dece i skijaša početnika je takođe spreman. Savetujemo da se što pre opredelite za neki od termina iz ponude jer su mesta ograničena.

Foto: Pexels

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia