Booking.com
Estrada TLZP

Žestoka svađa! Tijana urlala na Mariju Šerifović!

Žestoka svađa! Tijana urlala na Mariju Šerifović!

Dapčevićka zamerila Šerifovićki što joj nije dala najvišu ocenu za imitaciju Bebi Dol, nasilno ju je odvela u bekstejdž i počela da se dere na nju


Snimanje šeste epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ obeležio je skandal! Tijana Dapčević i Marija Šerifović žestoko su se posvađale, i to naočigled svih takmičara!

Makedonska pevačica je ove nedelje imitirala Bebi Dol. Tijana se iznervirala jer je imala problem s haljinom, koja je stalno spadala, pa je ostavila loš utisak na sceni. Očigledno je da se Mariji, koja je bila gošća u žiriju, nije dopala imitacija, pa koleginicu nije pohvalila, već je samo prokomentarisala da je bila okej. Tijanu je to veoma pogodilo, naročito jer Šerifovićku smatra najkompetentnijom kada je muzika u pitanju, zbog čega ju je pozvala u bekstejdž da porazgovaraju.

Pošto smo bili na pravom mestu u pravo vreme, mogli smo da vidimo kako se pevačice žustro raspravljaju. Sudeći po njihovoj gestikulaciji, u pitanju je bila žestoka svađa, a Marija je uporno pokušavala da se opravda. Kada je Tijana videla našu ekipu da se približava, uhvatila je Šerifovićku za ruku i odvukla je u ćošak. Dapčevićka je tada počela da urla na koleginicu.

– To tvoje „okej“ koje si rekla za mene i moj nastup nije u redu! To što si rekla ne znači da si tako mislila. Ne znam zbog čega si to rekla?! Nisam ovo zaslužila od tebe – vikala je Tijana.

Nakon što su primetile da su svi pokušali da čuju šta pričaju, pevačice su se vratile kod kolega, ali i dalje vidno iznervirane. Marija se držala za glavu i prevrtala očima, a Tijana je zapalila cigaretu i besno gledala u koleginicu. Organizatori emisije pokušali su da smire Dapčevićku i poručili joj da se takve stvari dešavaju i da je to mali gaf koji niko neće primetiti.

Edita Aradinović se ove nedelje našla u ulozi Mladena Vojičića Tife. Osim stajlingom i perikom, pevačica je i šmekerskim ponašanjem dočarala rokera. Bane Vidaković je oduševio imitacijom Bore Čorbe. U rokerskoj odeći i s perikom do ramena, zasenio je mnoge učesnike.

Osim svađe Tijane i Marije, pažnju su privukle dve najveće transformacije – Mira Škorić, koja je imitirala Mariju Šerifović, i Bebi Dol kao Dona Samer. Pevačice su nekoliko sati morale da miruju kako bi im maskeri napravili maske. Škorićka je na kraju neodoljivo podsećala na mlađu koleginicu. Sudeći po Marijinoj reakciji, Mirina transformacija joj se veoma dopala. Bebi Dol je rekla da joj je najteže bilo da peva zbog novih usana, ali se oduševila kada se na kraju videla u ogledalu.

 

(kurir)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia