Booking.com
Lifestyle Fashion

Žene svih veličina ponosne na sebe-u kupaćim kostimima!

Žene svih veličina ponosne na sebe-u kupaćim kostimima!

U centru Ljubljane organizovan je nesvakidašnji flashmob, pod nazivom Proud to be me


Žene svih veličina ponosne na sebe-u kupaćim kostimima!

U  slavu različitosti i ženskih oblina, u centru Ljubljane organizovan je nesvakidašnji flashmob, pod nazivom Proud to be me. Osamnaest hrabrih dama različite starosne dobi, visine, težine i veličine kupaćih kostima, prošetalo je Prešernovim trgom u samom centru Ljubljane.

Žene često zaboravljaju da upravo raznolikost svaku od nas čini zanimljivom i posebnom- ponosno šetajući u Lisca kupaćim kostimima žene iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije poslale su nam  poruku da je svaka žena predivna baš onakva kakva je.

Žene svih veličina ponosne na sebe-u kupaćim kostimima!

Tako se Adrijana više ne opterećuje time što je nešto niža i što ima zavodljive obline; Barbara poručuje da se i sa par kilograma viška oseća odlično i da joj to ne smeta da  bude dobra sportiskinja; Elisa je odbacila dijete i prigovore, promenila ishranu i konačno je zadovoljna u svojoj koži; Špela, koja je imala problema sa govorom, ohrabrila se i ponosno zakoračila u svet… Da, žene smo čudesne i snažne i tu pozitivnu energiju možemo preneti i na druge!

Slike sa ovog  događaja obišle su ceo region, a među učesnicama su bile i dve dame iz Srbije, Kata i Divna.

I kao što vidimo, leti ćemo na plažama zaista moći da zablistamo, bez obzira na našu građu. Trendovi za kupaće kostime najavljuju žive boje, tropske uzorke, etno stil i elegantne detalje. Jednako moderne bićemo i u jednodelnim kupaćima i u bikinijima, naročito budemo li plažom šetale visoko uzdignute glave – ponosne na sebe.
A evo kako je bilo u Ljubljani:

Foto:

PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia