fbpx
Estrada VIP

Žene ga obožavaju širom sveta !

Žene ga obožavaju širom sveta !

Za njega je vreme stalo, on i dalje važi za najpoželjnijeg i šarmatnog muškarca sa naše muzičke scene.


 Žene ga obožavaju širom sveta !
Balkanska zvezda  Hari Varešanović (Hari Mata Hari) oduševio je mnoge objavom svojih slika iz 1991 godine , i ako je slika izbledela uspomena na te dane nije.
Svi su primetili da je za Harija vreme stalo i da se od tog perioda nije mnogo promenio a žene su tada širom Jugoslavije uzdisale za poželjnim sarajlijom
a tako je i danas širom balkana i evrope vole “staromodnog tipa ” koji pleni i osvaja

Žene ga obožavaju širom sveta !


Hajrudin „Hari“ Varešanović (rođen 16. januara 1961. u Sarajevu) je bosanskohercegovački muzičar i vođa sastava Hari Mata Hari.

Hari je odrastao na Vratniku, na sunčanoj padini Sarajeva. Njegov deda bio je među poznatijim bosanskim sevdalijama, a Hajrudin je sa šest godina pevao i počeo da svira gitaru. U lokalnom Domu kulture je nastupio sa sedam, sa deset je pevao u četvoročlanom „sastavu“ „Omi“, pa kasnije u grupi „Sedam šuma“, a na Vratinku je snimio i svoju prvu pesmu Zašto da ne uzmem nju. Njegovo detinjstvo, kaže, najbolje oslikava film „Sjećaš li se Doli Bel“. Nakon završene Elektrotehničke škole, Varešanović je kampanjski studirao Filozofski fakultet i Fakultet političkih nauka, ali ih nije završio. Osim muzike koja mu je uzimala gotovo sve vreme, voleo je i da slika.


 

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close