Booking.com
Početna » Entertainment » Željko Šašić: Štitim svoje dete, a najtužnije je što je majka uplela u cirkus!
Entertainment Estrada Reality TLZP

Željko Šašić: Štitim svoje dete, a najtužnije je što je majka uplela u cirkus!

Željko Šašić: Štitim svoje dete, a najtužnije je što je majka uplela u cirkus!
Foto: Printscreen/TV Prva

Kao otac štitim svoje dete, a najtužnije je što je njena majka uplela u cirkus. Neka Lukas vodi svoje ratove, a moje dete nek ne meša u to. Neka svi Sofiju ostave na miru! – poručuje pevač Željko Šašić


Snimanje šeste epizode “Tvoje lice zvuči poznato” obeležio je 50. rođendan Željka Šašića, kojeg su sve kolege izljubile i poželele mu sve najlepše, a potom i svi saradnici u šou-programu. Dragan Kojić Keba je na dar kolegi slavljeniku doneo rakiju, koju su popili posle snimanja, kad su bili sigurni da su paparaci otišli, ali pre toga Šašić je otvorio dušu za Srpski telegraf u pauzama maskiranja i ispričao nam da je ponosan što učestvuje u aktuelnoj, ol-stars sezoni spektakularnog šou-programa.

– TLZP je najbolji šou i ne može svako da učestvuje u njemu. Mi koji smo u petoj sezoni, mi smo najbolji od najboljih. Za mene je neiscrpan izazov biti ovde. Šaban Šaulić je bio neponovljiv i veoma sam zadovoljan komentarima koje sam dobio kad sam ga imitirao. Onda sam imitirao Maju Berović i to je bila smehotresna imitacija. Devojka je zgodna, a vidi mene, a i nemam pojma šta peva. Ne znam šta pevaju ona i neki insekti Buba i Džala, ne razumem tu muziku.

Nije lako iz nedelje u nedelju po nekoliko sati sedeti u šminkernici, maskirati se, vežbati u nedogled sa koreografima i odlično pevati?

– Ma kakvi lako! Mi pevači non-stop gunđamo na produkciju i oni na nas, kao i mi kolege međusobno. Gunđamo i sami sa sobom jer smo stalno u škripcu sa vremenom.

Više puta je dolazilo do povreda na setu. Da li ste imali pehove te vrste?

– Na sreću, do sada nisam, a bilo je mnogo povreda, za koje se nije ni znalo u javnosti. Mala nepažnja može da bude kobna jer u studiju ima mnogo raznih skalamerija, preko rasvete do rekvizita, tehnike i koje čega.

Vama je verovatno još teže da manevrišete u prostoru i da imitirate neku zgodnu ženu, poput Lepe Brene, jer ste se evidentno ugojili od prošle sezone?

– Uvek smeta kad se čovek ugoji. Ja sam se već navikao na ove gabarite, ali u pravu ste da mi je teže sada u šou-programu. Ne mogu možda da iznesem sve kao pre, a što se tiče Lepe Brene, ni ona nije riba kao što je nekad bila.

Besni ste na Brenu, ali verovatno manje nego na nekadašnjeg prijatelja Lukasa, koji je u svađi sa vlasnicom “Granda” spominjao i vašu ćerku Sofiju. Kako to komentarišete?

– Nisam ni na koga besan, ali je jadno sve to. Kao otac štitim svoje dete, a najtužnije je što je upletena u sukob. Neka Lukas vodi svoje ratove, a moje dete nek ne meša u to. Neka svi Sofiju ostave na miru. Muka mi je od tih priča toliko dalekih od mene, mentalno. Kolege sam uvek poštovao, a nisam sa njima stvarao prijateljstva u koje bih petljao svoju porodicu. Niko meni nije preoteo ženu, ona je sama otišla. Lukas mi nikada nije bio prijatelj kakav su on i Brena bili. Sve su to lažna prijateljstva, posle kojih se brukaju međusobno se prepucavajući po novinama. Što se tiče moje Sofije, njoj ne treba taj svet i ona je pametna devojka koja treba da gleda svoja posla i gradi svoja prijateljstva, daleko od estrade. Ovde bih stavio tačku.

Evo, vraćamo se na vedrije teme, pa mi recite je l’ Sofija vaš najveći fan tokom šoua i koliko vi nju podržavate u njenim odlukama?

– Sigurno da jeste i da jedno drugo podržavamo. Sofija je još uvek mlada i još se traži. Muziku je zapostavila, a i te kako je talentovana, ali se ne zna hoće li se opet okrenuti pevanju. Ja ću je podržati šta god da odluči, ali talenat bi trebalo negovati. Inače, ovo je novo doba i slabo ko išta sluša. Ja možda više pričam, a Sofija manje sluša. Moje je da kao roditelj pričam, a njeno da ponešto i čuje, pa će možda nekad i poslušati.

Izvor: Svet Plus

PRess Serbia