Booking.com
Početna » Event » Zdravstveni turizam by Bel Medic
Event Lepota i zdravlje Saveti

Zdravstveni turizam by Bel Medic

Zdravstveni turizam by Bel Medic

U okviru Beogradskog sajma turizma koji se održava u periodu od 22. do 25. februara 2018. godine, Princip Group organizuje manifestaciju Zdravstveni turizam by Bel Medic u Hali 4.


Manifestacija ovog tipa do sada nije organizovana, ali su nam potrebe tržišta u sferi zdravstveng turizma ukazale na to da organizujemo kvalitetnu sajamsku manifestaciju namenjenu domaćim i stranim firmama, klinikama, ordinacijama čija je delatnost u funkciji zdravlja i lepote. Strateški partner je Beogradski sajam a manifestaciju je podržalo i Ministarstvo zdravlja.

Srbija se pozicionira u grupu zemalja sa velikim potencijalom za razvoj zdravstvenog turizma i na putu je da postane lider u ovoj oblasti. Sve veći broj korisnika medicinskih usluga dolazi iz inostranstva u Srbiju zbog znatno nižih cena i visoko kvalitetnih usluga. Bitan razlog je i stručan kadar kao i odlični uslovi za obavljanje dijagnostičkih pregleda i operativnih zahvata. Najčešće se odlučuju za obavljanje hirurških, estetskih i dentalnih intervencija.

Zdravstveni turizam by Bel Medic ima za cilj pružanje korisnih informacija o preventivi, simptomima i lečenju bolesti, medicinskim tretmanima, preparatima i aparatima u medicini i kozmetologiji, novim tehnologijama… Posetioci će imati prilike da prisustvuju predavanjima u Hali 4 koja će održati renomirani doktori i predstavnici Bel Medica, Hemofarma, Apoteka Beograd, Očne bolnice Profesional Dr Suvajac, Laboratorije Ericson, Carbofit-a, Donnerberg-a itd.

Želja nam je da Zdravstveni turizam bude neizostavni deo međunarodnog Sajma turizma.

 

 

 

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia