Booking.com
Početna » Entertainment » Zbog posedovanja kokaina, Darko Lazić priveden
Džet-set Entertainment Estrada Reality VIP Zanimljivosti Zvezde granda

Zbog posedovanja kokaina, Darko Lazić priveden

https://www.instagram.com/p/BwccYwHIDVW/?utm_source=ig_embed

Folk pevač Darko Lazić uhvaćen je sa drogom, saznaje magazin “Svet”.


Darku Laziću su u avgustu prošle godine, pre teške saobraćajne nezgode koju je doživeo, pripadnici MUP-a u automobilu pronašli kesicu kokaina, zbog čega je bio priveden. Policija je zaplenila auto, a Lazić je, nakon što je noć proveo u policijskoj stanici, pušten da se brani sa slobode.

Kako se navodi, sudksi postupak povodom ovog dela i dalje je u toku, a Lazić je uspeo da sve sakrije od javnosti.

– Darko se brinuo da o ovome ništa ne saznaju otac i majka, koji su godinama živeli pod stresom zbog njegovih incidenata. Uspeo je da ih drži u neznanju neko vreme, ali kasnije su ipak čuli za sve. Pošto je policija zaplenila automobil, Darku je bio hitno potreban drugi auto, jer je bio avgust, sezona letnjih nastupa. Tada je pozvao Anu Sević, sa kojom više nije živep, i zamolio je da mu da svoja kola. Ana je na to pristala, a Darko ih je slupao posle nekoliko dana. Nikad joj nije nadoemstio štetu, valjda misleći da je okej i da uništi auto koji je platio tokom njihovog braka. Jedino što mi nikad nije bilo jasno jeste kako ga policija pušta da vozi kad mu je vozačka dozvola odavno oduzeta i kako već jednom nije adekvatno kažnjen zbog toga – kaže izvor “Sveta” i dodaje:

– Iskren da budem, verujem da će se Darko izvući iz tog procesa bez neke velike kazne budući da količina kokaina nije bila velika. On se uvek iz svega izvuče.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia