Booking.com
Beograd Društvo

 Završeno drugo izdanje najveće konferencije u Evropi #TommorowConference Belgrade 2023

TommorowConference Belgrade 2023
Foto: Gorana Todorović

Drugo izdanje najveće konferencije u Evropi #TommorowConference Belgrade 2023 završeno je Exit-ovim panelom o mentalnom zdravlju mladih. 


Panel za koji su učesnici iskazali najveće interesovanje je jedna od najhitnijih tema u ovom trenutku –  zavisnost od digitalne tehnologije koji organizuje EXIT festival.
TommorowConference Belgrade 2023 okupila je više od 10 hiljada posetilaca, ljubitelja novih tehnologija. Održano je 10 tematskih panela i vise od 30 uvodnih predavanja. 
Na dva glavna i dva dodatna stejdža bile su scene gde su govornici – svetski stručnjaci u industriji, doneli  ekskluzivne informacije  o najnovijim razvojima AI, Blockchain-a, Genjmin-gu, Metaverse,  Web3, kriptovalutam…
Svakako je važno naglasiti predavanja koja su odrzali nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza metaversa Kristina Jan Zang, koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, i naravno svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović.
Program konferencije vodili su  Ivan Zeljković iz Beograda i Omar A. iz Dubaija.

3 dana Edukativnog  i zabavnog sadrzaja

Konferencija Tomorrow počela je panel diskusijom Women Leading the Way to the Future koju je moderirala Loretta Joseph, a učestvovale su Emilija Vuković iz Srpske Blockchain inicijative (SBI), Tijana Damjanović Gertner iz Inery Blockchain i Christina Yan Zhang, izvršni direktor Metaverse Instituta.
Tokom tri dana neponovljivog tehnološkog iskustva, organizatori Tomorrow konferencije akcenat su stavili i na promovisanje uloge žena u svetu savremenih tehnologija, kroz panel Žene predvode put ka budućnosti na kojem je govorila i predstavnica  Blokčejn inicijative Srbije Emilija Vuković.
Najzanimljiviji panel prvog dana je bio na koji način na koje vlade širom sveta pomazu inovatinvnim tehnologijama, na kojem je učestovao predsednik vlade Crne Gore Abrazovic, predstavnik vlade Srbije Nenad Paunovic i DR. MARWAN AL ZAROUNI iz  Blockchain centra Dubai-a (Dubai Blockchain Center DBCC).
TommorowConference Belgrade 2023 konferencija omogućila je i ovog puta da proširimo znanje o novim tehnologijama, kao i da ovladamo njima i naučimo da ih koristimo na pravi način.

Izvor: PRessSerbia

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

PRess Serbia