Booking.com
News Društvo Sport

Završene nominacije za nagradu “321 Srbija”! U izboru za najboljeg gradonačelnika Salapura, Đurić i Todorović!

321 Srbija

Završene su nominacije za prestižnu godišnju nagradu Udruženja “321 Srbija” za pojedince i organizacije najzaslužnije za doprinos razvoju naše zemlje. Nominovani su brojni turistički radnici, udruženja, sportisti, glumci, ali i druge javne ličnosti koje su doprinele razvoju i boljem imidžu naše zemlje u regionu i svetu. Konačna lista nominovanih biće objavljena posle predstojećih praznika, kada kreće i glasanje za najbolje koje će biti javno.


Među nominovanima su i vodeći ljudi jedinica lokalne samouprave iz Čačka, Zrenjanina i Novog Sada, tačnije Milun Todorović, Simo Salapura i Milan Đurić. Ova tri gradonačelnika dobili su najviše nominacija, budući da su i rezultati ostvareni na razvoju njihovih gradova na zavidnom nivou.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović istakao se tokom protekle godine svojim radom, a pored brojih infrastrukturnih projekata koji su realizovani upravo zbog njegovog zalaganja, Todorović je napravio ogroman iskorak i kada su humanitarne akcije i društveno odgovorne kampanje u pitanju.

 Grad Zrenjanin je tokom 2023. godine, bez obzira na brojne izazove, postigao značajne rezultate, ističući se po rekordnom izvozu u oblasti privrede i ostvarivanju visokih transfernih sredstava s viših nivoa vlasti, koja su dostigla skoro 1,2 milijarde dinara. Ovaj uspeh predstavlja snažan podstrek za dalji razvoj grada pod vođstvom gradonačelnika Sime Salapure.

 Prvi čovek Novog Sada takođe je na listi za potencijalnog laureata, Milan Đurić je za nagradu “321 Srbija” nominovan zbog doprinosa razvoju turizma kroz realizaciju brojnih projekata koji su pozicionirali Novi Sad u sam vrh liste vodećih regionalnih turističkih destinacija.

PRessSerbia

Foto PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia