Booking.com
Džet-set Svet VIP

Zašto je Riki Martin tek u 38. godini priznao da je gej?

Zašto je Riki Martin tek u 38. godini priznao da je gej?

Tokom devedesetih je bio popularan širom planete, ali nije smeo da javno obelodani svoju tajnu kako ne bi ugrozio karijeru. Sada ćemo ga gledati u seriji o ubistvu Đanija Versaćea.


Pevač Riki Martin (46) gostovao je u emisiji „Daily Show” koju vodi komičar Trevor Noa (33). Portorikanski pop pevač otkrio je zašto je tek u 38. godini priznao javnosti da je homoseksualac.

– Trebalo mi je mnogo vremena da skupim hrabrost. Bio sam okružen prijateljima koji su mi govorili da sa tim ni slučajno ne izlazim u javnost, kao i da će to sigurno biti kraj moje karijere.

Riki kaže da je najveći podsticaj dobio od ljudi koji ga vole i cene, kao i od samih žrtava homofobije.

– Jednim delom je i moje detinjstvo krivo zbog potiskivanja svega. Odrastao sam u takvoj sredini i kulturi koja nalaže da su moja osećanja prema muškarcima strašna, neispravna i neprihvatljiva – rekao je muzičar kome je pravo ime Enrike Martin Morales.

On je 2010. na svom zvaničnom sajtu objavio da je homoseksualac.

Na muzičkoj sceni je duže od 30 godina, a krajem devedesetih proslavio se singlovima „Livin’ la Vida Loca” i „Shake Your Bon-Bon”.

Martin, koji je glumačku karijeru započeo kao dečak u sapunici „General Hospital“, vratio se glumi. U seriji o pokojnom dizajneru Đaniju Versaćeu „Versace: American Crime Story“ glumi njegovog ljubavnika Antonija D’Amika, koji je bio u vezi sa dizajnerom 15 godina.

– Počašćen sam zbog uloge u ovoj vrhunskoj seriji, a najveća mi je čast što po drugi put sarađujem sa genijalnim rediteljem Rajanom Marfijem.

Izvor: Noizz

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia