Booking.com
VIP Estrada

Zaradila sam da sebi ugodim, uskoro kupujem stan! Tijana Milentijević radi punom parom, a evo na šta je ponosna

Zaradila sam da sebi ugodim, uskoro kupujem stan! Tijana Milentijević radi punom parom, a evo na šta je ponosna
Foto: Instagram

Pevačica Tijana Milentijević je još pre nešto više od decenije u “Zvezdama Granda” pokazala veliki talenat.


Međutim, napravila je pauzu posle osvojenog visokog devetog mesta u finalu, pa se na scenu vratila s hitom koji se i dalje “vrti”.

Dok mnogi sada veruju da ju je to zauvek obeležilo – ona se ne žali i smatra da to uopšte nije loša stvar, uzimajući u obzir koliko joj je ta pesma donela.

– Zadovoljna sam i ponosna i moram da kažem da mi ne smeta što mnogi kažu da ću zauvek ostati “Žena od sultana”. To je hit koji će obeležiti sigurno celu moju karijeru ili bar početak iste, tako da sam zbog toga presrećna. Sviđa mi se kojim tokom sve ide jer se trudim da pokažem ljudima kvalitet. Osim tih pesama koje snimam ja umem i da pevam nešto sasvim drugačije – rekla je Tijana, pa je nastavila o zaradi te tome da li je konačno skupila dovoljno za stan.

– Ja sam zaradila dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi kako ja volim. Još uvek nisam kupila stan, ali ću vrlo uskoro. Kupila sam sebi auto, radim na projektima i to mi je trenutno najvažnije – objasnila je jedna od svakako najatraktivnijih pevačica, koja ne krije da je korigovala svoj izgled ne bi li dostigla savršenstvo.

Izvor: PressSerbia/GrandOnline

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia