Booking.com
News Društvo

Zajedno do cilja! Fondacija “Humana srca” i Privredna komora Srbije potpisale Memorandum o saradnji!

Screenshot 1

Privredna komora Srbije i Fondacija „Humana srca“ potpisale su Memorandum o saradnji sa ciljem jačanja aktivnosti usmerenih na podršku socijalnom preduzetništvu, realizaciju zajedničkih projekata i humanitarnih akcija, edukacija i obuka.


Memorandum su potpisale Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije i Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije „Humana srca“.

Ovim dokumentom definisani su načini saradnje i međusobna podrška koja će se realizovati kroz aktivnosti u skladu sa politikama i  humanitarnim ciljevima Komore i Fondacije, sa fokusom na pomoć i unapređenje položaja svih ranjivih kategorija društva, a pogotovo dece u manje razvijenim mestima Srbije.

 Nakon potpisivanja Memoranduma, Simanić je istakla da su PKS i njene članice uključene u veliki broj humanitarnih aktivnosti i donacija ukazujući na značaj humanitarnog rada i snagu umrežavanja društva i privrede u toj oblasti. Pozvala je kompanije i preduzetnike da ,u skladu sa svojim mogućnostima, podrže aktivnosti Fondacije  „Humana srca“  i sve druge humanitarne akcije. Osnivač i upravitelj Fondacije, Danijela Vasilijević, istakla je da joj je velika čast potpisivanje memoranduma sa Privrednoom komorom Srbije, što je prvi korak ka budućoj saradnji, koja će doprineti popularizaciji filantropskog rada. Zahvalila je Branislavi Simanić za nesebično zalaganje i posvećenost u promovisanju privrednih i humanitarnih aktivnosti.

Na konferenciji za medije predstavljene su dosadašnje aktivnosti i budući rad Fondacije, a najavljen je jedinstven događaj – donatorska večera koji Fondacija priprema za svoj prvi rođendan 4. aprila u hotelu „Metropol“. Cilj donatorske večeri je da se za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Leskovca i Vlasotinca, prikupi novac za izgradnju kuća. Upućen je poziv privrednicima, sportistima, javnim ličnostima da kroz učešće na humanitarnoj aukciji daju svoj doprinos celoj akciji, licitirajući za ekskluzivne predmete i usluge, koje je Fondacija dobila od svojih partnera.

321 Srbija

Foto: Humana srca

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia