Booking.com
Kultura Džet-set News VIP

ZAHVALNICA PESNIKINJI OD EPISKOPA TOPLOČKOG G. PETRA

ZAHVALNICA PESNIKINJI OD EPISKOPA TOPLOČKOG G. PETRA

Srpska pesnikinja i humanitarka Božica Velousis, koja se izdvojila svojim radom, posebno humanitarnim, više od godinu dana volontira na Klinici za kardiohirurgiju o čemu su pisali srpski i strani mediji, ali i zbog projekta episkopa topličkog gospodina Petra Bogdanovića pri Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, pod nazivom „Pravoslavni volonteri u zdravstvu“ a sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Porfirija.


Tim lepim povodom, Episkop g. Petar Bogdanović je Božici Velousis dodelio zahvalnicu ispred Verskog dobrotvornog starateljstva i Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, na kojoj se naša pesnikinja ističe kao dobrotvor. Mi prenosimo tekst sa zahvalnice, ali i obećanje Božici da pozovemo sve čitaoce koji mogu da se pridruže ovom volontiranju, da to učine jer svaka pomoć znači našim medicinarima.

„Istaknutom dobrotvoru na ukazanoj podršci i pomoći Verskom dobrotvornom starateljstvu ABK. Blagodareći Bogu koji Vas okrepljuje i svojom ljubavlju nadahnjuje, molimo se da Vaša dela i nadalje budu u saglasju sa Vašom verom.“

Projekat kroz koji volonteri pomažu medicinskom osoblju u Klinici za kardiovaskularne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Srbije zajedno realizuju Versko dobrotvorno starateljstvo Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia