fbpx
Zadruga

Zadrugar otkrio sve šta mu je Sloba priznao u poverenju!

Zadrugar otkrio sve šta mu je Sloba priznao u poverenju!

O ljubavnom trouglu “Zadruge” svakodnevno isplivavaju novi detalji, a Sloba Radanović nakon raskida sa Lunom Đogani još je bliži sa suprugom Kijom, sa kojom mu se odnos u potpunosti promenio od kada je ona priznala da ga i dalje voli.


Duško Radonjić, otac pevačice Andrijane Radonjić, u nedelju uveče napustio je rijaliti, a iz istog je izneo mnoge tajne koje govore o raspletu situacije između Kije, Lune i Slobe.

Duško je otkrio da je sa Slobom vodio iskren razgovor, u kome mu je pevač poverio svoje trenutne emocije.

– On je sada shvatio da je Lunu na neki način iskoristio za seks. On kaže da je to bila lepa veza u koju su na početku verovali i on i ona, ali na kraju se ispostavlja da ih je vezivala samo strast. Kija je njegova žena, bili mi vernici ili ne, to je tako. I njegovu potrebu da sa njom proslavi godišnjicu braka ja potpuno razumem – kaže Radonjić.

– To donekle dokazuje da je shvatio ko je Kija, a ko Luna u njegovom životu. Ja nisam čuo da je on zvao Drvo mudrosti da organizuje večeru sa Lunom u hotelu da bi joj uzvratio pažnju koju dobija od nje. Dakle, on nema svest o vezi sa Lunom onakvu kakvu svest ima o braku sa Kijom – priča Duško.

Bivši učesnik “Zadruge” kaže da mu je Radanović priznao da oseća krivicu što je povredio i suprugu i blogerku.

– On mi je rekao da je izneverio i Lunu i Kristinu. Ipak je ljubav sa Kijom iznad veze sa Lunom. Sa Lunom mu je bilo super, jer nije imao seksualni odnos sa Kijom, i ja to razumem, donekle ima pravo da kao mlad čovek pogreši – završava Duško.

On se dotakao i svoje veze sa pevačicom Zoricom Marković i otkrio da im u rijalitiju nije padalo na pamet da imaju seksualni odnos.

– Ne samo zbog nje, nego i zbog gledalaca. Mislim da to nije ni mesto ni vreme da imam odnose. Ja sam rekao Andrijani “ako nisi spremna da do kraja rijalitija apstiniraš, nemoj ni da ulaziš”. Ja sam je jedini podržao da uđe u rijaliti. Zorica i ja smo se grlili i ljubili, šta ćete više? Ipak smo mi preozbiljni za takvu neku vrstu filmske industrije – kaže Duško.

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close