Početna » Entertainment » ZADRUGA 2 !!! Poznati srpski glumac ima bojazan da će ga sin obrukati ulaskom u rijaliti
Entertainment Reality Zadruga Zanimljivosti

ZADRUGA 2 !!! Poznati srpski glumac ima bojazan da će ga sin obrukati ulaskom u rijaliti

Marko Petrušević, sin poznatog komičara Branislava Petruševića Petrućija, jedan je od učesnika Zadruge 2. Marko se pre dve godine takmičio u “Pinkovim zvezdama”, a sada će svoju sreću okušati u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.


Kada je ocu saopštio da će ući u rijaliti, on ga je podržao, ali mu je skrenuo pažnju da pazi šta priča da ga ne bi obrukao.

“Videćemo šta će i kako će biti. Očekivanja su mi da se dobro zabavim, pa kako bude. Kada samo ocu rekao da ću učestvovati, on se prvo i nije složio sa mojom odlukom. Naravno, nije se suprotstavio, samo mi je rekao da pazim kako se ponašam i šta pričam da ga ne obrukam. U životu sam ga mnogo puta obrukao, ali to nikada nije bilo javno. Šalu na stranu, dobio sam njegovu podršku, kao i za sve do sada što sam radio u životu” – rekao je Petrušević.

ZADRUGA 2 !!! Poznati srpski glumac ima bojazan da će ga sin obrukati ulaskom u rijaliti

On još ne zna s kojim poznatim facama će biti u rijalitiju, ali nada se da neće ni sa kim ulaziti u sukob jer ume da bude baš nezgodan.

“Kada me neko dira, onda planem i ne biram reči. Naravno, kasnije se pokajem zbog nečega što uradim u datom momentu. Nisam baš sjajan kad sam nervozan” – rekao je novi zadrugar i dodao da ne bi nikada prevario devojku u rijalitiju, poput Slobodana Radanovića.

ZADRUGA 2 !!! Poznati srpski glumac ima bojazan da će ga sin obrukati ulaskom u rijaliti

 

 

(Alo)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia