Booking.com
Beograd Business Company Lifestyle News Srbija

Zaboravite na novčanik, stigao je Wave2Pay!

Banca Intesa press

Zaboravite na novčanik, stigao je Banca Intesa Wave2Pay!


Bilo da ste u krenuli u šoping, sa prijateljicom na kafu, ili u omiljeni restoran na porodičnu večeru, da se nalazite u zemlji ili ste na putovanju u inostranstvu, više ne morate sa sobom da nosite novčanik ni platnu karticu!

Uz Wave2Pay mobilni novčanik, koji je Banca Intesa uvela na tržište Srbije u saradnji sa kompanijom Visa, zaboravite na traženje novca i kartica po novčanicima i torbama i plaćajte brzo i sigurno jednostavnim prinošenjem mobilnog telefona POS terminalima sa opcijom beskontaktnog plaćanja Visa karticama.

Sve što vam je potrebno je Banca Intesa Visa Electron ili Visa Inspire kartica i pametni telefon sa operativnim sistemom Android verzije 4.4 ili novije i NFC (Near Feld Communication) tehnologijom.

Mobilni telefon odavno je postao neizostavni deo našeg svakodnevnog života, a od sada i vaš glavni saveznik u plaćanju. Preuzmite besplatno Wave2Pay mobilnu aplikaciju sa Google Play Store-a, aktivirajte je i uverite se i sami. 

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,42 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 4,4 milijarde evra, ukupnim depozitima od 2,8 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,3 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini oko 170 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 3.000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

wave2pay

Visa Inc. je svetska kompanija za platne usluge koja povezuje potrošače, kompanije, finansijske institucije i vlade u više od 200 zemalja i područja brzim, sigurnim i pouzdanim digitalnim novcem. Temelj digitalnog novca je VisaNet – jedna od najnaprednijih svetskih procesnih mreža koja omogućava obradu više od 65.000 transakcija u sekundi, obezbeđujući potrošačima sigurnost i garantujući trgovcima isplatu. Visa nije banka, ne izdaje kartice, ne omogućava kredite i ne određuje rate ili cenu usluga samim potrošačima. Visa inovacije, ipak, omogućavaju finansijskim institucijama da svojim potrošačima ponude mnogobrojne mogućnosti: plaćajte sada putem debitnih kartica, unapred sa pripejd karticama ili naknadno putem kreditnih kartica. Za više informacija, posetite  http: www.corporate.visa.com , http://www.rs.visa.com, https://www.facebook.com/VisaSerbia.

 

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia