Početna » VIP » ZA SEDAM DANA LUKSUZA U DUBAIJU 14.000 EVRA Luka Jović iznenadio Sofiju
Estrada VIP

ZA SEDAM DANA LUKSUZA U DUBAIJU 14.000 EVRA Luka Jović iznenadio Sofiju

ČISTA ROMANTIKA! SOFIJU MILOŠEVIĆ FUDBALER OBORIO S NOGU: Jović napunio sobu cvećem samo za nju!
Foto: Instagram

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica Sofiju Milošević, koja je u drugom stanju, trenutno uživaju u Dubaiju, a fudbaler Real Madrida je navodno za ovo luksuzno putovanje iskeširao 14.000 evra.


“Dogovorili su se posle Nove godine da otputuju zajedno u Dubai, ali kada je Luka saznao da će njegov klub igrati utakmicu protiv Barselone 12. januara odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju”, rekao je izvor blizak paru za Informer.

Fudbaler nije štedeo, pa joj je rekao “da izabere hotel koji hoće i da ne gleda cenu”.

“Odlučila se za ‘For sizons’ koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za 14.000 evra. Apartman u kojem boravi ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečiju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen”.

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i sinom, ali njima društvo prave brat Stefan i prijateljica Slađa.

“Zbog situacije sa koronom ne viđa se dovoljno sa ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu sa njom kako bi konačno bili zajedno, ali joj i pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli”.

PRess Serbia