Početna » VIP » Za samo 5 reči uzela 100.000 €! Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković
Estrada VIP

Za samo 5 reči uzela 100.000 €! Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković

MARINA TUCAKOVIĆ OSTAVILA SPISAK DUŽNIKA? Estrada joj duguje 90.000 €
Foto: ATA Images

Marina Tucaković svojim rečima, stihovima, pesmama ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj muzici. Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna neku pesmu čiji je tekst potpisala Marina.


Ona je stvorila mnoge zvezde, a nekime je bila i veliki prijatelj.

S obzirom na to da je napisala hiljade pesama, mnogi su zapitali koji stih joj je doneo najveću zaradu. Neda Ukraden svojevremeno je podelila ovu informaciju sa medijima.

Reč je o pesmi “Zora je”, a kako je Neda navela, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra, rekla je Neda svojevremeno , a ovim podatkom je i te kako iznenadila javnost.

Podsetimo, naša najpoznatija kompozitorka preminula je u 67. godini nakon što je izgubila dugu i tešku bitku s opakom bolešću.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia