Booking.com
Početna » News » WHO SEE KLAPA STIŽE NA SHAKE ‘N’ SHAKE!
News

WHO SEE KLAPA STIŽE NA SHAKE ‘N’ SHAKE!

WHO SEE KLAPA U SREDU NA SPLAVU SHAKE'N'SHAKE!

WHO SEE KLAPA U SREDU NA SPLAVU SHAKE’N’SHAKE!


Kako su nedavno bili spečeni da gostuju na prestoničkom splavu Shake’n’Shake, popularni crnogorski sastav “Who see” izvinio se svojim fanovima, ali i zakazao novi datum za nastup na istom mestu. Tako će vlasnici hitova “Đe se kupaš” i “Prevaspitaj djecu” u sredu 27. jula stati pred beogradsku publiku upravo na splavu Shake’n’Shake.

Iako su malo široj publici postali poznatiji tek nakon nastupa na Eurosongu, članovi ovog benda postoje i praše već od početka 2000ih godina. Dedduh i Noyz iza sebe imaju više albuma od kojih je “Nemam ti kad” dospeo na sve moguće chartove i vinuo bend među zvezde. Tokom svog postojanja, bend je ostvario niz saradnji sa mnogim srpskim bendovima i izvođačima kao što su Bad Copy, Škabo, Horseman Coyote, Prti BeeGee i mnogi drugi. 
Klaberi će u okviru Shake D Wednesday noći uživati i u RNB-u, a muzičko putovanje vodiće ih ka drugim popularnim ritmovima, od repa do trepa, i to uz rezidenta, DJ Architect-a koji za ovu sredu sprema specijalan recap set.
Deda i Noyz nastavljaju tradiciju letnjih hitova sa morskom tematikom. Kada smo sazanali đe se ko kupa, vreme je da vidimo i gde će posle prespavati. Ovog ponedeljka na MTV kanalu predstaviće spot za novu pesmu „Sobe, zimmer, rooms”, kojom ujedno najavljuju i novi album. Muziku je pravio Seagull Prime, DJ i producent Who Seeja, koji je svoje umeće već dokazao u hitovaima „Đe se kupaš“ i „Ja bih“, dok je za miks je zadužen Dejo Vučković. Za spot je bio zadužen Noyz, a šta su nam pripremili, saznajte prvi u ponedeljak u 20 časova.

PRess Serbia