Booking.com
Entertainment Džet-set VIP

VUK MOB I NJEGOVA VERENICA SAZNALI POL BEBE Van sebe od sreće

VUK MOB I NJEGOVA VERENICA SAZNALI POL BEBE Van sebe od sreće
Foto: Printscreen/Instagram

Reper Vuk Mob čeka prvo dete sa verenicom Oliverom Konatar, a sada je otkriveno da će par dobiti ćerku.


Olivera je u četvrtom mesecu trudnoće, a pol bebe nedavno je saznala.

– Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u “Zadruzi” – rekao je za “Alo” izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti.

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti “Zadrugu” i ostati s porodicom nekoliko nedelja.

– Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti – navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

– Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena – kroz smeh zaključuje izvor, a ova saznanja potvrdila je i verenica Vuka Moba.

– Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti ćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu naslednicu – rekla je Olja za pomenuti list.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia