Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Volkov i Sandra Afrika ponovo zajedno: Proslavili njegov 37. rođendan
Estrada VIP

Volkov i Sandra Afrika ponovo zajedno: Proslavili njegov 37. rođendan

Isplivale JEZIVE PORUKE koje je napadač slao SANDRI AFRIKI: "DOLAZIM U BEOGRAD DA TI POLOMIM ZUBE I RUKE"
Foto: Instagram

Pevačica Sandra Afrika bila je u burnoj emotivnoj vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada su, po svemu sudeći, odlučili da ljubavi daju još jednu šansu.


Naime, Vladimir je proslavio 37. rođendan, a na gala žurki prisustvovala je i Sandra Afrika.

Fudbaler i pevačica su obnovili vezu, pa su zajedno noćas ludovali i uživali za sve pare, a u jednom trenutku je Vladimir Volkov uzeo mikrofon i zapevao pesmu “Dozvola za ljubav” od Saše Matića.

Volkov je organizovao žurku u restoranu koji drži fudbaler Vujadin Savić. Proslavi je prisustvovalo 30 njegovih prijatelja, a goste je zabavljao Nenad Jovanović.

Podsetimo, pevačica je sa fudbalerom planirala brak i porodicu, ali je preko medija saznala za prevare i odlučila da zauvek stavi tačku na njihovu vezu, barem do sada.

– Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kad se istutnji s drugim ženama, vratiti – ispričao je izvor nedavno, prenosi “Alo”.

PRess Serbia