Booking.com
Početna » Entertainment » Voditeljka Snežana Dakić prolazi kroz veliku borbu, podelila sve na Instagramu!
Džet-set Entertainment VIP

Voditeljka Snežana Dakić prolazi kroz veliku borbu, podelila sve na Instagramu!

Snežana Dakić usred emisije napala gošću!

Njena boljka!


Voditeljka Snežana Dakić je iskoristila izolaciju zbog pandemije koronavirusa, ne samo da bi sačuvala svoje zdravlje, već i da bi sredila svoj životni prostor, a onda su na red došle i uspomene.

Voditeljka je podelila svoje fotografije iz različitih perioda života i objasnila koja je razlika između Snežane pre petnaest godina i ove sada.

– Susret sa samim sobom. To je najveći izazov samoizolacije. Preispitivanje svojih stavova i uverenja, svojih postupaka i izbora. Šta nas je sabotiralo i saplitalo? A šta nam je bilo podsticaj? Borba sa sobom. Prihvatanje ili menjanje sebe. Mislim da je to potrebno i da je dobro sto ne možete da pobegnete od sebe. I ne treba. Doduše, neki mogu: u fikciju- serije, filmove , knjige. Ali, čak ćete i tu naleteti na sebe.

– Da li je ona mlada sa druge slike (2005.) očekivala ovakvu slavljenicu sa prve, da li je zbunjena majka sa treće i četvrte slike (2007.) očekivala da ce sve biti jos bolje? Pa, nije.

– A sve je ispalo dobro, uz poteskoće, naravno. Ali , to je život. Šta je moglo drugačije? Iskreno, moj pogled na moj život je mogao da bude drugačiji: pozitivniji, manje dramatičan, sa manje straha i manje emocija….ali, to sam ja: sve i svakoga uzimam za ozbiljno….primam k’srcu. izrazeno odgovorna i preterano samokritična. Možda je to i boljka vaspitanja nas iz generacije X.

– Ali sad znam gde samu sebe sabotiram i šta je do mene, do mog doživljaja, a šta je do drugih. Šta je do mojih uverenja, a šta je stvarno. Sada znam i da upravljam egom, a sada je to i moderno, dok se ranije mnoge veštine licnog razvoja nisu ni znale ni praktikovale.

– Zatim, nije kasno ni da prevrednujemo prošlost. Da pogledamo pravim očima. Bez strasti. Da oprostimo sebi i drugima. Jer nismo umeli bolje. Da pogledamo drugim očima, data nam je prilika i zrelost.

– Nesreća mnogo zavisi od našeg dozivljaja stvarnosti. P.s. Glavna vizuelna razlika je u tome sto sada imam 8 kg vise. I nemam šiske, meni se vise sviđa ovako – napisala je voditeljka u svojoj objavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана

Izvor: PressSerbia

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia