Booking.com
Džet-set VIP

Voditeljka Sanja Kužet čeka sina, a komšije otkrivaju kako se ponaša kad se kamere ugase

SVI MISLE DA SANJA KUŽET ŽIVI KAO KRALJICA, A OVO JE PRAVA ISTINA
Foto: Printscreen/ Instagram

Jedno od najlepših TV lica Sanja Kužet (40), sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, dobiće drugo dete, takođe sina. Par već ima jednog naslednika, dok će voditeljki to biti treće dete.


U Sanjinom komšiluku ističu da se vidi koliko je posvećena deci i poslu, te da nisu boljeg suseda mogli da požele.

– Da vam kažem, kako je na televiziji stalno nasmejana, tako je i inače. Mnogo je pozitivna i vedra. Nije nikada bila glavom u zvezdama. Porodica joj je uvek bila na prvom mestu i to se vidi. Veoma je posvećena dečacima i suprugu, stalno ih viđamo sve na okupu. Tvrdim da je majka i komšinica za primer – rekla nam je jedna starija gospođa iz zgrade, koju su obradovale vesti o trudnoći.

– Pročitala sam u medijima da je u četvrtom mesecu trudnoće, nisam iskreno primetila neku fizičku promenu na njoj. I dalje je veoma aktivna. Ništa se tu nije promenilo, ide u prodavnicu, trenira… Verujem da ni neće biti velika promena jer je Sanja veoma aktivna, vodi računa o svom izgledu. Sigurno će se videti samo dodatna energija i radost – istakla je.

Na Sanjin osmeh u komšiluku niko nije imun.

– Taj njen širok osmeh je prva stvar koju vidim i o kojoj pričam drugima. Poznajemo se već nekoliko godina i ona je mnogo dobra duša, neiskvarena. Dopada mi se što je prirodna kada je kod kuće, ne opterećuje se šminkom i garderobom, već u opuštenom izdanju provodi vreme van posla – rekla nam je Goca, a u obližnjoj prodavnici su nam otkrili šta voditeljka najviše pazari.

– Mnogo fina žena. Nikada nismo imali neprijatnosti sa njom. Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji. Uvek nas pozdravi i kada ulazi i kada izlazi, usput koliko stignemo i popričamo. Vidite, u njenoj korpi nema ništa naročito zanimljivo. Kupovina joj se svodi na voće i povrće, zdrave namirnice. Sve sama kuva – istakla je jedna radnica.

Kako se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije “Zvezda Granda”, već će otići na trudničko bolovanje, stoji u saopštenju „Grand produkcije“.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia