fbpx
Džet-set Estrada News VIP

Veljko smuvao Sofiju ?!

Veljko smuvao Sofiju ?!

Sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović navodno ima novu devojku, i to poznatu glumicu i voditeljku Sofiju Rajović, sa kojom je na jednom beogradskom splavu razmenjivao nežnosti, navodi “Srpski telegraf”.


Sofija je navodno prišla Veljku čim se pojavila na splavu, a njihov susret je bio takav da se istog momenta dalo zaključiti da su bliski…

– Sofija ga je s leđa obuhvatila oko struka, dok se on uopšte nije opirao. Naprotiv, zgrabio ju je i više nije ispuštao iz ruku. Svi prisutni su primetili da se Veljko i Sofija ponašaju kao par, a dok su se na splavu nizali hitovi narodne muzike, u njihov separe pristizale su nove ture, i oni su nazdravili i ispijali alkoholna pića – ispričao je izvor.

Foto: Facebook/sofijarajovicglumica
Foto: Facebook/sofijarajovicglumica

Iako su druge devojke obletale oko Veljkovog stola, on je gledao samo u Sofiju, koja je vidno uživala u njegovoj pažnji – završio je za “Srpski telegraf” izvor koji se navodno te večeri zatekao na splavu.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Podsećamo, Sofija Rajović je nakon skandala koji je izbio kada su se njene gole slike pojavile na jednom porno-sajtu, izvesno vreme boravila van Srbije, a nedavno se vratila u zemlju.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close