Booking.com
Auto Lifestyle News

Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila

Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila

Ovih dana na manifestaciji BG CAR SHOW veliki broj posetilaca i kupaca posećuje štandove marki Ford, Infiniti i Volvo, a veliko interesovanje kupaca pobudilo je beskamatno finansiranje za Ford Fiestu i Ford Focus, zatim SUV model Kuga po ceni od 17.990 evra, kao i specijalne sajamske cene za Infiniti i Volvo modele. Ogromnu  pažnju privlače i ekskluzivne premijere kao što su novi Mustang, Infiniti Q30, Volvo XC90 i S60 Cross Country     [divider]

 Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila

Ovogodišnji sajam automobila BG CAR SHOW protiče u znaku brojnih premijera i velikog broja posetilaca, a kompanija Grand Motors pored toga može da se pohvali i zavidnim prodajnim rezultatima, pre svega zahvaljujući odličnoj sajamskoj ponudi koja važi za sve modele marki Ford, Infiniti i Volvo.

Prema očekivanju, pored atraktivnog Mustanga, najveće interesovanje vlada za Fordove modele izložene u hali 1 i to pre svega za Fiestu i Focus koji su u saradnji sa S Leasingom ponuđeni uz beskamatno finansiranje za ceo iznos na pet godina, bez skrivenih troškova i otkupne vrednosti, gde je rata za Fiestu 99 evra, a za Focus 149 evra. Beskamatno finanisiranje je dostupno i putem kredita –  do  6.000 evra za Fiestu uz ratu od 125 evra i period otplate 48 meseci, dok za Focus i C-MAX limit besplatne pozajmice iznosi 9.000 evra (rata 188 evra, period otplate 48 meseci), a za Mondeo, S-MAX/Galaxy i Kugu 10.000 evra. Kod ovog beskamatnog kredita preko Findomestic banke, posebnu pogodnost predstavlja to što automobil nije pod zalogom niti je kasko osiguranje obavezno.

U okviru specijalne sajamske Ford ponude dostupan je i lizing na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, što znači da dinarski iznos  mesečne otplate sve vreme ostaje isti i ne menja se u zavisnosti od kursa domaće valute prema evru.

I kupci sa dubljim džepom mogu značajno da uštede jer su luksuzni Ford modeli sa visokim paketima opreme ponuđeni uz značajne popuste. Tako, recimo, Mondeo 2.0 TDCi Powershift Powershift  Titanium sa touch screen-om, umesto 36.000 evra košta 28.500 evra, a model Kuga 2.0 TDCi 4×4 u istoj opremi umesto za 38.000 evra može da se kupi za 31.500 evra.

Što se tiče komercijalnog programa, Ford nastupa u hali 4 gde je predstavio putnički Transit, kao i ambulantnu verziju, zatim Transit Custom Van i Transit Courier. Iz bogate sajamske ponude se posebno izdvajaju Transit Courier Van sa 1.5 dizel motorom po ceni od 10.990 evra, Transit Custom Van 310 2.2 TDCi za 15.990 i Transit Van 350 MWB po ceni od 18.490 evra.    Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila

 

Prodate Infiniti i Volvo premijere

 

Na premijum štandu Grand Motorsa u hali 4, izloženi su najnoviji modelli japanske marke Infiniti i švedskog Volvoa. Potpuno novi Infiniti Q30, najbezbedniji automobil u klasi prema zvaničnim Euro NCAP testovima, odlično je startovao na sajmu, a već su rasprodati prvi primerci iz kontigenta koji je stigao u Srbiju. Početna cena za Q30 sa uračunatim sajamskim popustom iznosi 27.500 evra i odnosi se na verziju sa 1.6 turbo motorom od 122 KS. Osim ovog modela, pažnju privlači i Q50, a izloženi primerak sa 2.2 dizelom (170 KS), automatskim menjačem i premium paketom prodat je po ceni od  34.600 evra, dok je veći model Q70 dostupan od 42.900 evra.

Volvo gama nudi veliki izbor odlično opremljenih i nadasve bezbednih automobila, od najmanjeg V40 do prestižnog XC90, koji je ovih dana poneo laskavu titulu Automobil godine u Srbiji u SUV kategoriji. Premijerno izloženi  modeli XC90 i S60 Cross Country su prodati, V40 Cross Country takođe. Za sve Volvo modele važi 15% popusta za vreme sajma, a najjeftiniji u ponudi je V40 po ceni već od 21.490 evra, dok akcijski XC60 D4 AWD Nordic košta 39.990 evra.

Pored sniženih cena, svi modeli Infiniti i Volvo, mogu da se kupe uz povoljnije finansiranje sa kamatna stopom 3,49% preko S Leasinga, uz 10 do 50% ućešča i period otplate do 60 meseci, a u ponudi je i povoljan kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.

Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo na sajmu automobila

About the author

Redakcija Press Serbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia