fbpx
Entertainment Horoskop

Vaš NEDELJNI horoskop od 7. do 14. maja 2018.

NEDELJNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019. - 04. MARCH 2019.

Vaš horoskop za predstojeću nedelju


 

 Ovan

U momentima delujete vrlo energično i pokušavate na najbolji način da uskladite različite poslovne interese koje imate. Stalo vam je da sačuvate dobar odnos sa okolinom, ali ne pristajete na nečiju samovolju ili dodatno uslovljavanje. Neko lagano počinje da vas opterećuje, a psihološki i emotivni pritisak kod vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa svojim partnerom želite da premostite ljubavni nesklad i da ostarite novu harmoniju.

Bik

Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili u izjave koje dajete. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način. U ljubavnom životu neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu.

Blizanci

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Rak

Neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje namere, ali to vas samo dodatno motiviše da istrajete u onome što ste naumili. Jaka volja i upornost sa vaše strane će biti dovoljna da se ponovo dokažete u najboljem svetlu. Od partnera očekujete više pažnje i nežnosti, nego što dobijate. Učinite sve što je u vašoj moći da to promenite.

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi, a okolina deluje vrlo blagonaklono prema svim vašim idejama ili inicijativama koje pokrećete. Važno je da se orijentišete ka vrlo ambicioznim ciljevima i da učinite sve što je u vašoj moći kako biste ostvarili najbolje razultate. Nastavite da ulivate emotivnu podršku svom partneru zarad zajedničke sreće koja vas prati. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti sve uslove za harmoničnu vezu.

Devica

Prilično ste istrajni u svojim namerama i u svakom pogledu pokušavate da pozitino utičete na svoje okruženje. Stalo vam je da obezbedite bolje uslove koji vam dozvoljavaju veći stepen autoriteta ili samostalnosti. U odnosu sa voljenom osobom prihvatite sve „emotivne varnice“ kao pozitivane impulse. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate različito ili na sličan način, ali uvek treba da se približavate istim ciljevima.

Vaga

Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste u potpunosti ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Mnoge okolnosti su na vašoj strani i zato se potrudite da okolna shvati ozbiljno vaše planove. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajedničkom zbližavanju. U odnosu sa svojim partnerom ne možete da odolite pred novim izazovima koji vas pokrecu na „ljubavna osvajanja“.

Škorpion

Uglavnom ste orijantisani prema novim ili savremenim idejama, ali i sa realnim mogućnostima za uspeh. Nema potrebe da činite neke poslovne kompromise, ako oni nisi u skladu sa vašim moralnim načelima i profesionalnim manirima. Ako neko pokušava da vas dovede pred svršeni čin, onda je na vama da regujete tako što ćete braniti sve svoje interese. Emotivno ste raspoloženi da uživate na razne načine. Umete da zasenite okolinu i da ugodite svom partneru.

Strelac

Dobro razmislite na koji način treba da premostite razlike u mišljenu koje postoje među saradnicima i da sačuvate svoje profesionalne interese. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose. Oslonite se na podrušku koju dobijate od bliskih prijatelja. Potrudite se ispunite sva obećanja koja ste dali partneru ili svojoj porodici.

Jarac

Osećate kreativnu inspiraciju i spremni ste da se oprobate u različitim izazovima poslovne prirode. Sreća je na vašoj strani i kada se rešavaju neka finansijska pitanja, sada imate priliku da investirate u dugoročnije ciljeve. Sve možete da postignete, ako se organizujete na dobar način. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na veću inicijativu u odnosu sa partnerom. Lepo je da preterujete u stvarima koje vas raduju i koje zajednički život čine uzbudljivijim.

Vodolija

Delujete vrlo ambiciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. U susretu sa saradnicima obratite pažnju na njihove korisne komentare Najbolje je da zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Vazno je da verujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim zanosom inspiracijom. Partnter odlično  poznaje vašu ćud i trudi se da vam ugodi.

Ribe

Uspešno rešavate niz problema i vrlo revnosno odgovarate na nečije zahteve. Postoje razne situacije koje vas zamaraju, ali vi još uvek ne želite da prekinete dogovore sa nekim saradnicima. Razmislite o novoj taktici ili da deo svojih obaveza prepustite nekom drugom. Delujete zadovoljno zbog novih događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponuje pažnja koju dobijate od bliske osobe. Nema razloga za nesigurnost bilo koje vrste, pokažite velikodušnost
Izvor: astrolook
Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close