Booking.com
Početna » Entertainment » Vaš NEDELJNI horoskop od 30. jula do 6. avgusta 2018.
Entertainment Horoskop

Vaš NEDELJNI horoskop od 30. jula do 6. avgusta 2018.

NEDELJNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019. - 04. MARCH 2019.

Vaš horoskop za predstojeću nedelju


Ovan

Pruža vam se sjajna prilika za usavršavanjem ili za promenom dosadašenjeg poslovnog režima. Put do ličnog uspeha je prilično težak i komplikovan, ali zato postoji i dobar razlog da se angažujete više nego obično. Pažljivo proveravajte svaku informaciju koja ima korisno značenje. Moguće je da ćete praviti različite kombinacije, jer vaš uspeh nagoveštava i veliko emotivno zadovoljstvo ili ličnu sreću. Važno je da se ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera.

Bik

Delujete odlučno u svojim namerama i sa velikim uspehom sprovodite sve svoje poslovne planove. Nova saznanje pozitivno uticu na vašu orijentaciju. Obratite pažnju na nečiju ponudu i mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Umete da očarate svog partnera i da stvorite prijatnu atmosferu u kojoj se svi oko vas osećaju lepo.

Blizanci

Stalo vam je da ostvarite neke važne poslovne ciljeve i vrlo ste ambiciozni. Različiti kontakiti i poslovne veze koje imate pokazaće se od velike koristi prilikom realizacije tih vaših ideja. Stoga, pažljivo analizirajte svoju okolinu kako biste organizovali sve što je potrebno i na način koji će vam doneti najbolje rezulate. Ljubavnim nesporazum sa partnerom na vas deluju frustrirajuće, ali vrlo brzo shvatićete da postoji i bolji način da dobijete ono što želite.

Rak

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Lav

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i spremni ste da učinite niz ustupaka u pravcu ostvarivanja boljih rezultata. Važno je da pravilno dozirate svoje ambicije sa realnim mogućnostima u kojima se nalazite. Neko će vam izaći u susret onda kada je to najpotrebnije. Sačuvajte pozitivno raspoloženje i kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, nema razloga da neko sa strane kvari vašu ljubavnu sreću ili porodični mir.

Devica

Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem. U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Potrudite se da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

Vaga

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Škorpion

Imate neke zanimljive ideje i delujete vrlo ambiciozno, tako da vas uskoro očekuju pomalo burne reakacije od strane vaših saradnika. Potrudite se da u svemu vidite onu dobru stranu i da nastavite sa inicijativnom koju ste započeli. Uz dodatnu upornost vrlo brzo većina će preovladati u vašu korist. Dobro razmislite o nekim pitanjima ili zahtevima na koja treba da odgovorite svom partneru. Važno je da se pravilno razumete i u nekim delikatnim situacijama.

Strelac

Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno u odnosu prema saradnicima, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje vaš način rada. Dobro ste raspoloženi i rado se odazivate na brojne pozive. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti.

Jarac

Potrebni su vam dobra strategija i strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Uloženi napor će se isplati i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Pomerite granice.

Vodolija

Povremeno osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini vam se da kompromis ide na vašu štetu. Stalo vam je da u što kraćem roku ostvarite niz praktičnih ciljeva i da sebi obezbedite dobru reklamu. Delujete zadovoljno zbog novih dešavanja koja vas prate u privatnom životu. Dinamičan odnos koji postoji sa partnerom, više odgovara vašem ljubavnom ritmu i ispunjava vaša očekivanja.

Ribe

Vaša okolina prećutkuje neke važne događaje i na takav način podstiče zajedničko nepoverenje ili tenziju. Nemojte žuriti sa donošenjem novih odluka koje mogu da promene vaše finansijsko stanje. Delujete pokroviteljski i stalo vam je da zaštitite svoju porodicu, kao i da svom ljubavnom partneru priuštite emotivnu i materijalnu sigurnost. Ako vas neko emotivno privlači budite veoma oprezni, jer svaki pogrešan potez može da vam stvori dodatne komplikacije.
Izvor: astrolook

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Septembar 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia