Početna » Entertainment » Vaš NEDELJNI horoskop od 18. do 25. decembra 2017.
Entertainment Horoskop

Vaš NEDELJNI horoskop od 18. do 25. decembra 2017.

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 27. maj 2022.
Foto: Pixabay

Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi stvaralačkih mogućnosti i spremno odgovorate na razne zahteve koji pristižu sa svih strana. Potrebno je da napravite novu selekciju poslova i da se fokusirate samo na važne zadatke. Saradnja sa jednom osobom će vam omogućiti dodatne prilive novca ili bolje uslove. U odnosu sa partnerom još uvek ne rešavate neka osnovna pitanja. Čini vam se kontrolu ili uticaj koji ste imali na blisku osobu. Ipak, očekuje vas pozitivan obrt.

Bik

Aktivno učestvujete u različitim poslovnim pregovorima, stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate ili da poboljšate svoju statusnu poziciju. Važno je da pronalazite zaobilazna rešenja u nekim težim situacijama. Pokažite više objaktivnosti, nema razloga da preuveličavate svoju ulogu i emotivne potrebe pred voljenom osobom.

Blizanci

Delujete vrlo odlučno u svojim namerama, ali neki poslovni događaji iznenada počinju da se komplikuju što vas navodi na primenu novih pravila. Potencijalni rizik može da vam se isplati, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili na uticaj. Želite da kontrološete razne situacije i svog partnera, ali jasno vam je da lagano gubite emotivnu kontrolu.

Rak

Napravili ste sve neophodne pripreme koje su vam neophodne za sprovođenje svih poslovnih ciljeva. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite značajne rezultate i da vas neko dobro nagradi. Važno je da se pravilno uskladite sa saradnicima koju su vam od dragocene pomoći. Osećate nove prilive emocija i partner vas podržava u svakoj situaciji u kojoj se nalazite. Dobro je što se dopunjavate na razne načine i što težite ka istim ciljevima. Uživajte uz voljenu osobu.

Lav

Obično regujete brzo i lakše od drugih umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Sada se nalazite u sjajnoj poziciji da sprovedete u potpunosti neke svoje ideje u delo, ali vam je neophodna i nečija asistencija. Najbolje je da udružite interese sa grupom ljudi koje dobro poznajete i za koje vas vezuju i neki privatna iskustva. U odnosu sa voljenom osobom trebalo bi da sačuvate strpljenje, jer nije sve onako kao što vama izgleda. Pokažite više tolernacije.

Devica

Prilično ste uporni i požrtvovani u poslu, ali to vam neće doneti pozitivne razultate. Ipak, negde i zbog nekog gubite ono što vam pripada. Možda bi ste više uspeha imali u nekom alternativnom ili dopunskom poslu. Promena će vam biti višestruko korisna. Dobro procenite svoje mogućnosti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom imate dovoljno razumevanja, pažnje i nežnosti, ali vam ipak nedostaje strast. Budite strpljivi, jer to je prolazna faza.

Vaga

Imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu na koju vas nagovaraju saradnici. Uskoro će se pokazati da ste bili u pravu i da je dobro što ste ostali dosledni svojim idejama. Sada je trenutak da se angažujete oko rešavanja nekih novčanih pitanja, očekuje vas povoljan ishod. Sve što se dešava između vas i voljene osobe, podseća na poznatu ili već viđenu priču. Vama nedostaje više uzbuđenja i emotivnih podsticaja, potrudite se da se to promeni.

Škorpion

Obratite pažnju na razne komentare ili reči kritike, jer od vas zavisi na koji način želite da definišete listu prioriteta u da se posvetite nekim novim ciljevima. Pokazaće se vrlo brzo da ste doneli dobre odluke i da vas neko podržava u onoj meri koliko vam je potrebno za novi uspeh. Umete da delujete tajanstveno u privatnom životu, ali partner vas dobro poznaje i unapred predviđa vaš odgovor ili reakciju. Postupite u skladu sa svojim osećanjima.

Strelac

Podstaknuti ste nečijom pričom o proširenoj saradnji, privlači vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese i porodica vas podržava. Na vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari ili sjajan utisak o kojem se govori.

Jarac

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ali to još uvek ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da se ponovo dogovorite o zajedničkim resenjima i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze. Usmerite svoju pažnju prema vedrim temama, jer uvek postoji „lepši deo stvarnosti“.

Vodolija

Delujete optimistično i orijantisani ste prema velikim idejama, vrlo brzo će se pokazati da imate realne mogućnosti za uspeh. Okolina ceni ono što činite u zajedničkom interesu, te vam prepušta da upravljate u raznim fazama poslovnih pregovaranja ili izvršavanja. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu, vešto zaobilazite u hodu i ne dozvoljavate partneru da vas uslovljava. Inspirisani ste za neka nova dešavanja i želite da doživite uzbudljivija iskustva.

Ribe

Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju i vreme, nemojte dozvoliti da vas neko zamara suvišnim temama. Ako uspostavite pravilnu ravnotežu između svojih poslovnih i privatnih obaveza, svima oko vas će biti lepše. Smislite način da obradujete blisku osobu.

About the author

Aleksandra J.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia