Početna » Entertainment » Vaš NEDELJNI horoskop od 11. do 18. decembra 2017.
Entertainment Horoskop

Vaš NEDELJNI horoskop od 11. do 18. decembra 2017.

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 27. maj 2022.
Foto: Pixabay

Ovan

Vaša snalažljivost u poslovno-finansijskom smislu donosi samo trenutnu satisfakciju i olakšanje. Jasno vam je do koje granice možete da očekujete uspeh i zbog toga birate neke zaobilazne metode, kao način da se osobodite nečije poslovne kontrole ili kritike. Mimo svoje volje upadate u neke konfliktne situacije. Čak i u odnosu sa voljenom osobom nije vam lako da sagladate pravi razlog čestih razmirica ili novih sukoba. Postoje stvari koje mudro prećutite.

Bik

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da u susretu sa saradnicima podstičite kreativnost u idejama, jer uskoro vas očekuje zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. Pokazaće se da partner ume da ispuni sva vaša očekivanja. Predstoji vam period nežnosti i zadovoljstva. Ako ste slobodno obratite pažnju na nove susrete i prilike koje ćete imati.

Blizanci

Neko će vas iznenaditi lošim informacijama, ali uz dodatnu upornost i veliki napor na kraju ćete biti zadovoljni svojim poslovnim uspehom. Bolje je, da izbegavate saradnju sa nepoznatim osobama i da proveravate sve moguće informacije u vezi materijalnih ulaganja. Neko sa strane pokušava da vam iskomplikuje ljubavni život ili odnos sa voljenom osobom. Dobro razmislite, šta je vredno i koga želite da sačuvate. Moguće je, da napravite i novi ljubavni izbor.

Rak

Veoma ambiciozno i sa neskrivenim optimizmom pristupate raznim dogovorima koje iniciraju vaši saradnici. Potrebna vam je i određena doza mudrosti prilikom rešavanja novčanih pitanja. Udružite svoje interese sa osobama koje dobro poznajete, nema razloga da rizikujete po bilo kojoj osnovi. U odnosu sa voljenom osobom sve izgleda mirno i predvidivo, ali iznenadićete se sa neobičnim obrtom. Potrebno je da napravite emotivnu distancu, pre nego što reagujete.

Lav

Tek kada jasno definišete listu prioriteta mnoge stvari će početi da se odvijaju u pozitivnom pravcu. Posebno posvetite pažnju poslovima koji ce vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit, jer za kratko vreme možete da ostvarite uspeh u više pravaca. Partner vas je iznenadio sa nekim dobrim idejama, što vas navodi da se ponašate slično i za uzvrat da osmislite prikladnu zabavu za dvoje. Prijaće vam razne aktivnosti iz društvenog života.

Devica

Prema saradnicima delujete vema zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili ne dozvoljavate da neko kritikuje vas način ili stil rada. Često se nalazite u situaciji da vam neko pokazuje svoju nakolonost. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti.

Vaga

Pažljivo procenjujete nova poslovna dešavanja, jer svoje ideje treba da plasirate na pravom mestu ili pred osobom koja ima dovoljno sluha za slične interese. I dalje odbijate da činite kompromise kada oni nisu u skladu sa vašim moralnim načelima. Zbog brojnih obaveza dešava se da propuštate neke važne događaje u svom porodičnom ili ljubavnom životu. Obratite više pažnje na neke partnerove primedbe kako biste na najbolji način ispravili svoje propuste.

Škorpion

Neko diktira nove događaje, što zanačajno komplikuje vaš poslovni ili statusni položaj. Naročito vam se ne dopada činjenica o “suženim” mogućnostima za izbor odgovarajućeg posla ili akcije, koju biste sproveli zajedno sa bliskim prijateljima. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na poslovni rizik. Čak i u ljubavnom odnosu neko drugi diktira pravila. Ukoliko ste slobodni očekuju vas zanimljivi susreti, ali bez dobrog povoda za ljubavnu radost i oduševljenje.

Strelac

Stalo vam je da ostavite veliki utisak na saradnike, ali većina događaja vam ne ide u prilog. Dobro razmislite šta sve možete da korigujete u hodu kako biste delovali ubedljivo na one koji se kolebaju. Očekuje vas dobitak ili uspeh kroz novčane investicije. U odnosu sa partnerom priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere. Nema razloga da zamerate bliskoj osobi na svojim propustima. Bolje je da zatražite iskreno izvinjenje.

Jarac

Očekuju vas pohvale i priznanja na različitim stranama, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke nove ili izazovne zadatke. Ali, izbegavajte javna obećanja po pitanju strogo utvrđenih rokova. Stalo vam je da uspostavite bolje razumevanje i emotivno zbližavanje u odnosu sa voljenom osobom. Prijaće vam kraće putovanje.

Vodolija

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. U prilog vam idu nova dešavanja i mnoge situacije kada se odlučuje o poslovnim ciljevima. Slobodno preuzmite inicijativu kako biste nametnulu svoju ulogu pred saradnicima. U ljubavnoj perspektivi i u odnosu sa partnerom, važno je da sačuvate pozitivna uverenja. Dobro se uvek dobrim vraća, a to ćete se brzo uveriti nakon nekih partnerovih postupaka.

Ribe

Delujete vrlo promišljeno i stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u različitim situacijama. Sve treba da činite planski i u skladu sa iskustvom. Nema razloga da oklevate, jer u odnosu na saradnike imate niz prednosti koje sada možete da plasirate na pravi način. U privatnom životu pokušavate da ukladite ritam obaveza za planovima koje imaju bliske osobe. Čini vam se da postoje događaji koji nepotrebno komplikuju vaš odnos sa partnerom. Zatražite nečiji savet.

About the author

Aleksandra J.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia