fbpx
Entertainment Horoskop

Vaš NEDELJNI horoskop od 1. do 8. januara 2018.

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 05. MAJ 2019.

Ovan

U skladu sa svojim afinitetima birate poslove u kojima na najbolji način možete da potvrdite svoje sposobnosti ili umenje. Potrebno je da osmislite dobar plan i da se pridržavate dogovora koje imate. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje i osećanja.

Bik

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost u idejama i da prihvatite određene rizike, kao preduslov za uspeh. Emotivna inspiracija je neiscrpna kada sa voljenom osobom doživljavate potpunu bliskost. Uživajte u svim zajedničkim radostima.

Blizanci

Tek kada jasno definišete listu prioriteta mnoge stvari će početi da se odvijaju u pozitivnom pravcu. Posebno posvetite pažnju poslovima koji ce vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit, jer za kratko vreme možete da ostvarite uspeh u više pravaca. Partner vas je iznenadio sa nekim dobrim idejama, što vas navodi da se ponašate slično i za uzvrat da osmislite prikladnu zabavu za dvoje. Prijaće vam razne aktivnosti iz društvenog života.

Rak

Potrebno je da prispitate svoje planove i da definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni. Čini vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim idejama koje nemaju naročitu perspektivu. Oslonite se na ličnu procenu. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i bliskost sa partnerom.

Lav

Delujete rezervisano pred određenim saradnicima i proveravate sve nove informacije koje utiču na vašu nesigurnost. Odložite potpisivanje nekih spornih dokumenata ili finansijske transakcije pod sumnjivim okolnostima. Mere opreza koje sprovodite pokazaće se se kao veoma korisne. U ljubavnom odnosu nema potrebe da se ponašate suviše zahtevno prema voljenoj osobi. Upornim nametanjem svojih stavova podstičete suprotan efekat.

Devica

Prilično ste uporni i požrtvovani u poslu, ali to vam neće doneti pozitivne razultate. Ipak, negde i zbog nekog gubite ono što vam pripada. Možda bi ste više uspeha imali u nekom alternativnom ili dopunskom poslu. Promena će vam biti višestruko korisna. Dobro procenite svoje mogućnosti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom imate dovoljno razumevanja, pažnje i nežnosti, ali vam ipak nedostaje strast. Budite strpljivi, jer to je prolazna faza.

Vaga

Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima i da pravilno korigujete neke propuste iz prethodnog perioda. Zatražite na vreme nečiju intervenciju prilikom režavanja raznih poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Delujete zadovoljno zbog novih događaja koji ispunjavaju vaš privatni i ljubavni život. Na sreću, pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Prijaće vam neko interesantno ili kraće putovanje.

Škorpion

Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Strelac

Kada analizirate protekle događaje delujete veoma zadovoljno, tako da ste spremni i dalje da dajete svoj maksimum u svakom segmentu. Nastavite da se pridržavate proverenih formula u poslovanju, jer okolina ume da ceni ili da nagradi sve vaše zasluge. Osećate veliki emotivni zanos i potrebu da usrećite svog partnera. Što god da činite nailazi na odobravanje i podstiče voljenu osobu da vam uzvrati na sličan način. Uživajte uz svoju porodicu i drage osobe.

Jarac

Imate utisak da se dobre stvari dešavaju iznenada i da ne možete u potpunosti da kontrolišete razne aspekte u poslovnoj saradnji. Ipak, sve je dobro do god stvari idu uzlaznim tokom. Vama preostaje da spremno prihvatate nove izazove ili da se vešto prilagođavate na različite uslove. U privatnom životu postoji dovoljno razloga da se radujete novim događajima koji vas prate. Ljubavni partner ume da vas emotivno inspiriše i da vas dodatno oraspoloži.

Vodolija

Očekuje vas novi uspeh ili šira afirmacija u poslovnim krugovima. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Završni rezultati predstavljaju najbolje merilo vrednosti. U ljubavnom odnosu prepustite svom partneru pravno na određene uloge ili izvesnu dominaciju, izbegavajte igru nadmudrivanja i nove emotivne zamke. Upotrebite na najbolji način sve svoje skrivene adute.

Ribe

Nalazite se pred novim poslovnim dilemama i zagovarate timski rad, kao najbolje moguće rešenje za izazove kroz koje prolazite. Okolina ima poverenja u vaše sposobnosti i očekuje efikasna rešenja ili dobro osmisljenu akciju. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave sve vrednosti i posebno da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budite dovoljno razumni ili umereni kada se rešavaju zajedničke dileme i problemi.
Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close