fbpx
bozen cosmetics
Event Lifestyle Saveti

UZ POMOĆ MOĆNE METODE PEAT ZAUVEK MENJATE ŽIVOT IZ KORENA!

UZ POMOĆ MOĆNE METODE PEAT ZAUVEK MENJATE ŽIVOT IZ KORENA!
Tatjana Milana Nikcevic
bozen 728

Tatijana Milana Nikčević naučiće vas kako da savladate probleme u ljubavi, poslu, novcu i zdravlju jednostavnom metodom koja će vas ostaviti bez daha


P.E.A.T. metoda obuhvata nekoliko tehnika čuvenog Slavinskog koje mogu pomoći svakome ko želi promeniti i poboljšati kvalitet svog života, ali i delovati na svoj duhovni razvoj. Upravo ovu metodu će vam pedstaviti Tatijana Milana Nikčević koja je najbolji predavač u ovoj oblasti i koja će vas uvesti u svet P.E.A.T. metode.

Ekipa portala PRess Serbia razagovarala je sa njom, te vam predstavljamo sve što bi trebalo da znate o ovoj metodi.

Došli ste iz Kalifornije da bi na nagovor prijateljice, koja je lično iskusila vaše seminare, u maju 2018 godine napravili besplatno predavanje o metodama samorazvoja na polju isceljivanja, neutralisanja stresa, traumatičnih iskustava, promna karakternih osobina, navika… Hoće te  li nam reći nešto o tome? 

– Da, predavanje je namenjeno svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na određene načine, da identifikujemo spoljašnje znakove koji se odražavaju na unutrašnje procese, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo sa sobom od malih nogu.

Kao što kaže Jung  “Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”…  Ovo su relativno nove i ne baš poznate metode u široj javnosti, koje omogućavaju transformaciju stanja jedinke, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina..a i lična sudbina…   Svesni smo šta znam. Znamo šta ne znamo, ali ima stvari za koje ne znamo da ne znamo, dok im se ne izložimo. Jer  ”Um izložen novoj ideji se više nikada ne vraća u svoj prvobitan oblik”

 U vašim youtube predavanjima najcesce spominjete P.E.A.T. metode, zašto? 

– Kao hobi, iz ljubavi, držim predavanja o raznim metodama ličnog razvoja, a P.E.A.T. je po meni najbolji metod koji neko može da nauči kroz radionice za jedan vikend. To je relativno nova metoda koja je i dalje u razvoju (Slavinski je adaptirao  2000 god. staru praksu koju je predočio razumljivo kroz psihologiju danšnjice), a dizajnirana je za brzo uklanjanje “tereta” na podsvestnom nivou (stresa, emocionalnih blokada, napetosti, ljubomore, potisnutih emocija, strahova, fobija, otpora, anksioznost, kompulsivnosti, mane, slabosti, problemi u odnosima i sl.). Ono što je izvanredno je brzina kojom se pdolazi do rezultata, a u pitanju je protokol, pa nije potrebno biti posebno duhovan ili drugačiji, već svako ko zna da čita i prati upustva može naučiti i odmah praktikovati ove metode na sebi i drugima.

Ono što je izvanredno i što  P.E.A.T čini drugačijim je to što je on izuzetno efikasan i brz!  Uklanjanje stresa ili trauma, loše memorije, ili postojeće loše navike i kreiranje novih, može da se realizuje u samo jednom tretmanu. Alkohol, droga, hrana i druge glavne ovisnosti mogu uzeti i do 7 tretmana.

Takođe metode su idealne za one koji žele privatnost jer P.E.A.T  nije tradicionalni proces kliničke psihologije, gde govorite o svom problemu. Ovde nema rekla-kazala, ili on je uradio to ili ovo. Ne, jer  kao što je Nikola Tesla rekao: ” Svaki put kad pričamo o nečemu, mi to nešto o čemu govorimo hranimo sa novom energijom, i tako priča- trauma- stres ili što god o čemu se govori raste i jača. Stara energija samim tim i dalje je prisutna, postaje još moćnija, jača i više instalirana u našoj psihi.

Takodje P.E.A.T. nudi elemente procesa koje još nisam videla u drugim metodama, a to je što po završenom procesu pitamo klijenta:

1. Da li ima još neki sadržaj u vezi sa originalnim problemom? Ili nešto što se protivi razrešenju ovog problema? Ako se  neki sadržaj pojavi iz nesvesnog – onda i to rešavamo. 

2. Pitamo da li klijent ima osecaj da bi taj problem mogao ponovo da se vrati u budućnosti,  mimo njegove volje? Ako kaže da ili možda – onda rešavamo i budućnost.  

Inače, meni najinteresantnije, cirkularno procesovanje iliti rad sa metapozicijama. Neki problemi su lične prirode, naprimer imate problem sa prijateljem, komšijom, itd. Tada tražimo od klijenta da on oseti sve predstave i naboje koje je projektovao na prijatelja, U realnom životu mi nikada nemamo relaciju odnos sa stvarnim ljudima, već sa projekcijama koje imamo o drugima. Iznenadim se kada  vidima, kako su ljudi šokirani kada osete te projekcije i prestave koje gaje o drugima i shvate da su svi odnosi samo u nama. Tako da se često dešava da u tim meta pozicijama ima više naboja nego u JA  poziciji kada se radi proces iz ugla sebe. Nakon tog procesa odnosi se transformišu kompletno i u “relanom” životu.

Seminari će biti održani u Beogradu, Zagrebu i Podgorici po sledećim terminima:

Maj   5 –   7,  2018 Hotel Philia u Podgorici, Crna Gora.

Maj 12 – 14 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.

 Maj 19 – 21 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.

Maj 25 – 27 , 2018 Hotel Zovko u Zagrebu, Hrvatska.

Seminari P.E.A.T. se sastoje iz tri nivoa:

Nivo I

Dan: SUBOTA

Vreme: od 11h do18h

Cena I nivoa seminara/radionice gde će te naučiti 3 metode je 100e u tu cenu je uključen i webinar Bazicnog PEATa (da obnovite i usavršite gradivo).

NIVO II 

dan: NEDELJA

vreme: od 11h do 18h

Cena II nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 metode je 150 e u tu cenu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo.

Cena II nivoa seminara gde učite ove 2 metode je 150 e u tu cinu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo. 

NIVO III 

dan: PONEDELJAK

vreme od 17:30h do 22:30h

Cena III nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 do 3 metode je 150 e u tu cenu je ukljuчen i sertifikat PEAT procesora.

Mesta su ograničena!

 

Izvor: PRess Serbia

Loading...

Video nedelje

Hurricane - Roll The Dice (Official Video)

RADIO “KOLUBARA”, – slušajte besplatno kvalitetan radio na internetu

RADIO KOLUBARA

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA!

bozen cosmetics

Da li ste nekad posetili ovakav noćni klub?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

Oaza komfora i stila u srcu Beograda!

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Loading...

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

Vremenska prognoza

Priključite se PRess Serbia grupi

PRess Serbia Group
Javno group · 353 članova
 

Pridružite se grupi

 

Oficijalna grupa stranice PRessSerbia

Poboljšani TURBO ŠLANK JE U PRODAJI!

bozen 300

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close