Booking.com
Početna » Entertainment » UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!
Business Company Entertainment Lepota i zdravlje Lifestyle New Look Proizvodi Zanimljivosti

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

I ove zime Eucerin® atraktivnim poklonima nagrađuje posvećenost zdravlju i lepoti kože – kupovinom jednog preparata iz Eucerin® antiage linija, kao poklon dobijate lusuzni neseser sa poklonima za kompletnu negu kože!


Svaka žena zna da vreme posvećeno nezi nije uzalud uloženo. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva.

Upravo zato, u izboru najboljih novogodišnjih poklona, mnoge dame prednost daju preparatima za negu, a Eucerin® ih u tome podržava nagrađujući njihov izbor i posvećenost zdravlju i lepoti kože!

U susret novogodišnjim praznicima, uz kupovinu jednog preparata iz bilo koje Eucerin® antiage linije (osim krema za negu područje oko očiju), na poklon dobijate luksuzni neseser koji sadrži Eucerin®DermatoClean Micelarni fluid za čišćenje lica od 125ml i noćnu i dnevnu kremu u pakovanjima idealnim za putovanje.

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Eucerin®DermatoClean Micelarni fluid za čišćenje lica vam je već poznat kao  preparat koji zamenjuje tri – mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju. Ujutru ili uveče, Eucerin®DermatoClean Micelarni fluid ukloniće sve nečistoće i šminku sa vašeg lica, a nakon upotrebe vaša koža će biti hidrirana, primetno mekša i pripremljena da upije aktivne sastojke iz preparata za negu.

U zavisnosti od Eucerin® antiage kreme koju ste izabrali u vašem poklon neseseru naći će se i noćna i dnevna krema iz Eucerin® HyaluronFiller ili Eucerin® HyaluronFiller+Elasticity linije:

  • Eucerin® Hyaluron-Filler Noćna Krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna krema iz ove linije SPF 15, od 7 ml.

ILI

  • Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity Noćna Krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna kremu iz ove linije SPF 15 od 5 ml

Ponuda traje dok traju zalihe nesesera u bolje snabdevenim apotekama.

Više informacija potražite na www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno.

 

MINI VODIČ ZA SJAJNU ZIMSKU KUPOVINU!

Posavetujte se sa vašim apotekarom koji od Eucerin® antiage preparat odgovara potrebama vaše kože jer Eucerin® anitage linije, pored izuzetno efikasna kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje popunjavanje kako površinskih, tako i dubokih bora, sadrže aktivne sastojke koji se ciljano bore protiv određenih simptoma starenja kože.

  • Ukoliko su najizraženiji problem kože bore, pravi izbor su preparati iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

  • Ako lice s godinama dobija umorni izgled lica koji nastaje gubitkom volumena, čvrstinu kontura povratite uz Eucerin® Hyaluron-Filler +Volume Lift preparate

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

  • Za povratak elastičnosti i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Eucerin® antiage linije sadrže preparate neophodne savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih efekata u borbi protiv svih simptoma starenja kože: bora, gubitka volumena i elastičnosti. Redovnom upotrebom Eucerin® antiage preparata vratićete vašoj koži mladalaćki sjaj i jedrinu.

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia