Booking.com
Društvo Džet-set Kultura News VIP

USKRS U SVRATIŠTU: PESNIKINJA PROVELA VREME SA DECOM

USKRS U SVRATIŠTU: PESNIKINJA PROVELA VREME SA DECOM

Ovih dana, dok se slave uskršnji praznici i krsne slave, dok se svi okupljamo, smejemo lepim trenucima, uživamo u domaćoj hrani i svemu što ide uz pravoslavne praznike, znajte da nisu svi u mogućnosti da osete radost i praznike kao mi. Ima i onih, malih kojima to nedostaje, a ipak malo utehe imaju u Svratištu za decu u Beogradu.


Naša pesnikinja Božica Velousis, pre nego što se vratila rodnom selu u Šumadiji, izdvojila je slobodno vreme i poklone, posetila Svratište za decu sa kojom je provela vreme igrajući se sa njima… To je sigurno bilo emotivno. Bilo bi dobro kad bi građani u većem broju uradili isto. Svi smo nekad bili mali i znamo koliko je detinjstvo značajno za život.

USKRS U SVRATIŠTU: PESNIKINJA PROVELA VREME SA DECOM
„Sad je vreme praznika, a mislim da ako mom detetu može da bude lepo, da može i drugoj deci kojoj fale praznici. Odnela sam im nešto garderobe, igračaka, slatkiša, slaniša… Igrali smo se, smejali, na kraju i zagrlili. Taj dan me je oraspoložio kao i njih…“ kaže naša humanitarka Velousis koja ima dobro srce.

Svratište za decu je licencirana usluga, prepoznata Zakonom o socijalnoj zaštiti, koja za cilj ima unapređenje kvaliteta života dece koja žive ili rade na ulici. Korisnici usluge Svratišta su deca uzrasta od 5 do 15 godina koja su, zbog načina života, izložena višestrukim rizicima. Usluga se trenutno sprovodi na dve lokacije u Beogradu – Krfska 7a, opština Zvezdara opština Novi Beograd. Svratišta su otvoreno radnim danima od 8 – 18h, a vikendom od 10 – 18h.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia