fbpx
Cosmetics Health and beauty

Uradite savršen manikir kod kuće

Nokti su vam tanki, listaju se i zacepljuju? Ovo je najboolji način da ih ojačate

Roze lak za nokte, bez obzira na nijansu prikladan je za sve prilike i zato koji god roze lak da izaberete nećete pogrešiti. Ali morate znati da nokti sa sedefastim sjajem izgledaju elegantno, a sa sjajnim lakom negovano. Zato sami odlučite šta želite.


Lak sa svetlucavim česticama, iako deluje svečano, prikladan je i za dan i za veče. Danju je svetlucavi lak jako efektan na suncu, a može se koristiti i za nokte koji nisu savršeno glatki, jer svetlucave čestice prekrivaju brazde i druge nedostatke.
Osobama sa svetlijim tenom odgovaraju pastelni tonovi; Svetloroze, lila, boje ružinih latica i prljavoroze istaći će vaše nokte. Za taman ten birajte jarke boje ili mlečnoroze.
Bilo koji lak da izaberete, treba ga pravilno naneti. Kao podlogu nanesite bezbojni lak, jer štiti nikote i sprečava da ne požute od pigmenta iz laka, a obezbeðuje i bolje prianjanje laka za površinu nokta.
Lak naneti na središnji deo nokta i to od korena ka vrhu. A onda ga premazati sa desne i leve strane, ali tako da poršine uz same ivice nokta ostanu nelakirane. Tako će nokat delovati uže.
Prosušiti lak nekoliko minuta i naneti drugi sloj, pa nakon 10 minuta namazati providan lak, koji će fiksirati boju i dati noktima sjaj. Za još bolji efekat možete naneti još jedan sloj providnog laka.

 

 

Izvor: zalogaj

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close