Booking.com
Početna » VIP » Estrada » “Upoznala sam Kaćine roditelje”: Ana Sević progovorila o ženi Darka Lazića
Estrada VIP

“Upoznala sam Kaćine roditelje”: Ana Sević progovorila o ženi Darka Lazića

PLATA IZ SNOVA, ali je išla plačući na posao: Evo čime se Ana Sević bavila pre pevanja
Foto: Printscreen/Instagram

Bivša pevačica Ana Sević prokomentarisala je suprugu svog nekadašnjeg muža Darka Lazića, Katarinu, te istakla kako joj je bilo na njihovom nedavnom venčanju.


– Bilo je sjajno na Darkovom venčanju. Toliko je bila lepa atmosfera, toliko je bilo veselo! Od početka je bilo tako do momenta kad smo krenuli kući. Ja se uvek ponašam onako kako se osećam, onako kako ja mislim da treba. Zaista sam se radovala i zaista sam bila jako srećna tog dana, jako bih volela da njih dvoje budu srećni, zaista – navela je Ana pred našim kamerama, te istakla da bi volela još zajedničkih momenata sa Kaćom i Darkom.

– Bilo bi lepo da slavimo zajedno još neke mnoge lepe događaje. Istina je da sam upoznala Kaćine roditelje, tog dana se to desilo. Jako, jako mi je drago, zaista, zbog svega, divni su mi utisci – dodala je Sevićeva, pa prokomentarisala Darkove kazne i prekršaje u saobraćaju.

– Pa, bar ja ne treba da se šokiram za te stvari… (smeh) Nemam ja tu šta više da reagujem, digla sam ruke, njegov život, njegova stvar. To je nešto što je sasvim normalno što se njega tiče – istakla je Ana.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia