Booking.com
Lepota i zdravlje Fashion Lifestyle Saveti

Umetnica Danijela Jonović o aktuelnoj kolekciji „Dženifer“ ali i savetima parovima za „Dan zaljubljenih“!

Umetnica Danijela Jonović o aktuelnoj kolekciji „Dženifer“ ali i savetima parovima za „Dan zaljubljenih“!

Bliži nam se „Dan zaljubljenih“, a zajedno sa njim i brojne aktuelne teme iz sveta umetnosti, mode, dizajna, muzike…


Tada, mnogi zaljubljeni parovi nastoje da svojim lepšim polovinama, gestom, učine dan kreativnijim i zanimljivijim. Međutim, tokom tih dana ukazuju se izuzetne, specijalne mogućnosti za idealnu kupovinu na sniženjima, dugoočekivanu projekciju visokobudžetnog filma u vašem gradu ili gostovanje omiljenog benda u muzičkoj dvorani, klubu! Stoga, i vi koji niste zvanično zaljubljeni, budite mudri i iskoristite fantastične benefite koji se pružaju, te sebe obradujte nečim što posebno volite! S obzirom na to da svakodnevno Danijela Jonović (zatekli smo je u njenom ateljeu), istaknuta i uspešna modna dizajnerka ispred brenda „Katriel“, deli utiske sa ženama našeg društva, pitali smo je, kako one, suštinski reaguju na Dan zaljubljenih, ali i njihovi „jaki“ partneri?

Zapravo mnoge žene žele stvari koje bi im partner mogao lako pružiti ali, možda, nikada neće pogoditi. Govorimo o doručku u krevetu, nežnom poljupcu i skuvanoj kafi, da saslušaju, da ne osuđuju… Ženama nikada nije stalo samo do poklona, već do upućenih reči. Ukoliko se gospodin odluči za vaučer ili određeni komad nakita, uvek ga savetujem da napiše na dodatnoj kartici koliko je voli, koliko mu znači, zašto ga čini srećnim. Verujte, takav gest nosi posebnu težinu. Isto tako, naučila sam žene da “slučajno” upitaju svoje partnere za mišljenje oko npr. novog para minđuša koji im se dopada. Jasno vam je da će pravi džentlmen sasvim nedvosmisleno shvatiti tajne signale! (smeh)

Umetnica Danijela Jonović o aktuelnoj kolekciji „Dženifer“ ali i savetima parovima za „Dan zaljubljenih“!Bilo kako bilo, Vaša zimska kolekcija i dalje oduševljava sve prisutne na modnoj sceni Srbije. Da li je u pripremi nova, prolećna kolekcija?

Najlepše vam hvala. Trudim se da kroz svaku kolekciju prenesem jasnu poruku, kao što sam uspela u ovoj aktuelnoj “Dženifer”, koja je, čini mi se, posebno oduševila moje poštovaoce. Ovog proleća forsiraćemo medaljone i značke koje simbolišu snagu i vođstvo. Vanvremenski kristali u nizu su uvek aktuelni, jer upućuju na sjaj beskraja. Jarke i intenzivne boje koristiću dinamičnije nego ikada do sada. Osim što usmeravamo pogled ka svetlijoj budućnosti, koja nam je svima neophodna, potrebna je hrabrost izneti komad koji samo što ne „progovori“ (smeh), a mi žene često nismo svesne svoje smelosti.

Uskoro obeležavate pet godina, profesionalne karijere. Koja je Vaša pouka svim mladim ljudima u umetnosti i modi?

Iskoristila bih priliku da citiram jednu od najvećih umetnica svih vremena, svoju prijateljicu Branku Ćopić: “Onda ozarena, manekenski smelo, zakorači na pistu života, prevideći u mraku oko bine bilo koju neman koja nije verovala u tebe.”

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia