fbpx
Lifestyle Saveti

Ulepšajte dan voljenoj osobi!

Ulepšajte dan voljenoj osobi!

Nema boljeg načina za započnete jutro tako što ćete svojoj najvoljenijoj osobi izmamiti osmeh na lice.


Zbog užurbanog načina života parovi sve manje vremena provode zajedno iako se viđaju svaki dan. Zato se potrebno nekada prisetiti onih malih stvari kojima ste spontano svakodnevno iskazivali ljubav jedno drugome na početku…

Dajete mu komplimente od ranog jutra.

Pritom ne mislimo samo na hvaljenje spoljašnjeg izgleda, već i u obliku zahvalnosti ili podsećanja na ono u čemu je on dobar. Kladimo se da ćete mu ulepšati početak dana i da onaj njegov neodoljivi osmeh neće ceo dan silaziti s njegovog lica.

Zahvalite svom partneru što je izabrao baš vas.

Nemojte zaboraviti da ste baš vi njegov jedini izbor u životu! Ima li šta bolje?!

Osmeh + zagrljaj + poljubac!

Ovo je jednačina koja je svima poznata, samo ste je možda malo zapostavili. Smeh je zarazna stvar – ako se vi nasmejete, nasmejaćete i svog partnera. Ipak ste jedno drugo osvojili osmehom, zar ne? A spontani, strastveni poljubac i zagrljaj osnažiće i ulepšati vašu vezu.

Slušajte šta vam govori.

Za dugoročnu vezu veoma je važno razumevanje, a da biste razumele zašto je on, na primer, dao otkaz na poslu ili se posvađao s nekim, morate ga prvo saslušati. Znamo, nije lako sve ostalo potpuno isključiti i ostaviti po strani, ali slušanje je početak svake zdrave i dobre komunikacije. Tako ćete razviti i veštinu davanja konstruktivnih kritika, saveta i podrške.

Provodite vreme zajedno.

Provodite svaki slobodan trenutak zajedno! Bez obzira radi li se o spremanju za posao, kuvanju, gledanju televizije. Iskoristite zajedničko vreme za razgovor, ali i razmenjivanje nežnosti. Tako ćete se, osim emocionalno, povezati i fizički.

Podržite partnera.

Svi imamo snove kojima težimo i koje želimo ostvariti, ali svakodnevica je ta koja nam servira prepreke, koje su ponekad toliko velike da nam se čini da ih je nemoguće preskočiti. Zato je veoma važno da se svakodnevno podržavate i ohrabrujete. Sve je lakše u dvoje, kada imate pomoć, podršku i razumevanje.

Recite mu da ga volite.

Dve magične reči koje će mu istog trenutka izmamiti osmeh na licu i popraviti i najgori dan. Recite mu to ujutro kada otvori oči ili uveče krene na spavanja, napišite na frižideru ili mu ostavite poruku na stolu, pošaljite mu poruku ili ga jednostavno nazovite i recite mu! Šta god odaberete, nećete pogrešiti.

 

(cosmopolitan)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA