Booking.com
Društvo

Ulaganje u budućnost: Đurović posetio školu u Vrnjcima

skola 3

Predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, zajedno sa svojim timom, posetio je Osnovnu školu “Mladost” u Vrnjcima kako bi obišao radove na parternom uređenju dvorišta. Ovaj projekat, čija je ukupna vrednost 3 miliona dinara, finansira se iz Budžeta Opštine Vrnjačka Banja.


 

Tom prilikom, Đurović je izrazio zadovoljstvo što se projekat parternog uređenja dvorišta OŠ “Mladost” odvija planiranim tempom i istakao značaj ovog ulaganja za školu i lokalnu zajednicu, naglasivši da će deci biti omogućen siguran i prijatan prostor za igru i boravak tokom odmora.

“Ulaganje u obrazovanje i poboljšanje uslova u školama je prioritet za našu opštinu. Želimo da naša deca imaju što bolje uslove za učenje i igru, te ćemo nastaviti sa realizacijom sličnih projekata u budućnosti”, istakao je Đurović.

Očekuje se da će radovi biti završeni u predviđenom roku i da će dvorište OŠ “Mladost” postati još lepši i funkcionalniji prostor za učenike i nastavno osoblje.

skola 2 skola 1

(pressserbia/ foto: instagram)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

PRess Serbia