Booking.com
Početna » VIP » Estrada » „Udvaraju mi se momci malo stariji od mog sina“: Dara Bubamara otkrila da ima simpatiju, pa šokirala priznanjem
Estrada VIP

„Udvaraju mi se momci malo stariji od mog sina“: Dara Bubamara otkrila da ima simpatiju, pa šokirala priznanjem

„Udvaraju mi se momci malo stariji od mog sina“: Dara Bubamara otkrila da ima simpatiju, pa šokirala priznanjem
Foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti.


Na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure samo mlađi muškarci, imala je spreman odgovor.

„Imam neku simpatijicu. Ja sam rođena harizmatična i mladolika, pišu mi momci malo stariji od mog sina, mislim stvarno je nenormalno. Ali isto tako ima muškaraca koji imaju tu mladalačku energiju i meni nekako zapadaju ti mlađi muškarci. Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene. U mom životu je bilo tih faza gde je muškarac imao mnogo više od mene, pa manje od mene“, rekla je Dara, pa zatim progovorila i o odnosu sa sinom Kostom:

„Kosta ima 14 godina i ne izlazi još uvek. Sad prelazi u Sportsku Gimnaziju. Vikendom obožava da bude u Novom Sadu i sad je dogovor da posle nastupa idem po njega na Dedinje. Njegovi drugari me obožavaju, sedimo i pričamo, oni mene doživljavaju kao drugaricu“, izjavila je Dara za „Blic“.

PRess Serbia