Booking.com
Početna » Entertainment » Udala se, napustila Balkan, živi u vili i vodi luksuzan život…pogledajte o kome je reč
Business Džet-set Entertainment Fashion Lifestyle VIP Zanimljivosti

Udala se, napustila Balkan, živi u vili i vodi luksuzan život…pogledajte o kome je reč

Udala se, napustila Balkan, živi u vili i vodi luksuzan život...pogledajte o kome je reč

Prelepa manekenka!


Emina Čunmuljaj je crnogorska manekenka albanskog porekla, rođena 1984. godine u Mičigenu, u Americi, a četiri godine kasnije preselila se s roditeljma u Tuzi, u Crnu Goru.
Udala se, napustila Balkan, živi u vili i vodi luksuzan život...pogledajte o kome je reč

Sa 16 godina prijavila se za Elitovo takmičenje, pobedila i tako počela svoju uspešnu modnu priču koja traje i danas. Živi u Njujorku, kao i njena porodica.

Roditelji nisu znali kada sam se prvi put prijavila za kasting. Kada sam pobedila u Crnoj Gori na Elitovom izboru i pozvali me da idem u Beograd, majka mi je rekla: “Samo preko mene mrtve!“, prisećala se Emina u jednom od svojih intervjua.

Bilo je teško zaista, ali su na kraju moji roditelji prihvatili da nesam izabrala put kojim su išli oni, već svoj, drugačiji, ali jednako dobar. Naravno, ne želim ovim da kažem da moja majka nije izabrala pravi put, to nikako. Moja majka je najdivnije stvorenje i svaki korak koji napravim u životu, milsim o koracima kojima je moja majka hodala“, rekla je ona.

View this post on Instagram

No place I’d rather be 💗

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

Kada je imala 16 godina prijavila se na takmičenje za “Elitovo” lice i pobedila. Tada je započela njena uspešna karijera tokom koje je sarađivala sa najpoznatijim svetskim modnim kreatorima – Žan-Pol Gotjeom, čija je bila muza, Robertom Kavalijem, Dolče i Gabanom, Karolinom Hererom, Majklom Korsom, Markom Džejkobsom…

View this post on Instagram

Happy Days 🍍@bahamarresorts

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

Emina je udata za američkog milionera Sema Nazarijan, koji je vlasnik lanaca kockarnica sa kojim ima ćerku Elu, a danas Emina živi na Bel Eru, u vili koja košta 33 miliona dolara. Luksuzna vila osim bazena ima i teretanu.

Eminin suprug Sem, kupio je luksuznu vilu na Bel Eru za 33 miliona dolara pre dve godine.

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia