Booking.com
Početna » VIP » Ubijen pas Vesne Zmijanac, komšije u šoku – “Jako se potresla, dolazila je i policija”
Estrada VIP

Ubijen pas Vesne Zmijanac, komšije u šoku – “Jako se potresla, dolazila je i policija”

VESNI ZMIJANAC PROPADA RODNA KUĆA "Nije renovirala nekadašnji dom, ovde je BEDA I SIROTINJA"
Foto: ATA Images

Pas Vesne Zmijanac upucan u dvorištu njene kuće na Bukulji


Pevačicu Vesnu Zmijanac, koja se nedavno vratila na scenu nakon operacije srca, dočekale su užasne vesti sa Bukulje, gde ima kuću. Njen ljubimac, ženka džek rasela, upucana je iz lovačke puške.

“Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu pre tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest meseci. Njih nisu dirali”, rekao je Vesnin komšija sa Bukulje i otkrio da je pevačica odmah obaveštena o tom gnusnom zločinu.

“Njoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vest ju je veoma potresla. Plakala je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovac. Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su ceo dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi jer su te scene bile zaista potresne. Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija”, rekao je isti izvor.

Izvor: PressSerbia/Alo

PRess Serbia