fbpx
Zadruga

U toku NOMINACIJA OTKRIVEN Miljkovićev PLAN! Zadrugari otkrili kako KORISTI LUNU!

U toku NOMINACIJA OTKRIVEN Miljkovićev PLAN! Zadrugari otkrili kako KORISTI LUNU!

U toku nominacija zadrugari su imali priliku da biraju jednog od dva potrčka, koji će sa drugim učesnikom koji izabere publika odlazi u duel i borbu za ostanak u Zadruzi.


Ove nedelje birali su između Stanije Dobrojević i Marka Miljkovića koji su bili potrčci, a kada je došao red na Ljubu Pantović i ona je iskoristila svojih pet minuta da kaže šta ima za njih dvoje, a niko nije prošao dobro.

– Ona je za mene pročitana knjiga, znam da sve namerno radi. Spremna je i svoje takozvane prijatelje da žrtvuje, da bi bila žrtva. Sklona si da zloupotrebiš poverenje ljudi. Ti tvoji intervjui, prilaženje kada su slabi, to je jako ružno – rekla je Ljuba o Dobrojevićevoj, pa prokomentarisala Marka:

– Marko i ja se ne mirišemo. Luna mi je draga. O Marku uopšte ne mislim lepo, sklon je da zbog svojih ciljeva radi neke stvari nekome koga ubeđuje da voli. I Marko i Stanija su vređali moju ćerku. Marko mene nije vređao, Stanija jeste. Marko ima svađu sa Aleksandrom. Ovog puta ću da sačuvam Marka, iako on mene uvek nominuje – dodala je Pantovićeva.

Mnogi zadrugari su porokomentarisali da Miljković koristi Lunu. Takođe je čudno što su mnogi sličnog mišljenja da je Miljkoviću “prošao voz”, da je kao čovek i muškarac neostvaren i da mu Luna služi kako bi se “iživljavao” i zbog toga osećao bolje u vezi sa sobom, budući da je ona daleko neiskusnija od njega.

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close