fbpx
Beograd Društvo Džet-set News Srbija VIP

U porodici Andrije Miloševića je velika tuga zbog gubitka

U porodici Andrije Miloševića je velika tuga zbog gubitka
Foto: Mirko Tabašević

Iskreno saučešće.


Majka glumca Andrije Miloševića, Vera Milošević, preminula je pre dva dana u 64. godini života u Podgorici, kako saznaje “Srbija Danas”. Porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju “Čepurci”, a okačila je i umrlicu u kojoj je obavestila prijatelje i rodbinu o tugi koja ih je zadesila.

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu niti je išta postovao, te su se mnogi upitali šta se sa njim zbiva. Za majkinog života je neretko isticao koliko mu znači njena podrška.

Jednom prilikom je ispričao kako je mama Vera ponosna na njega i čuva sve njegove intervjue. Ipak, zbog prirode njegovog posla, ne viđaju se često.

U porodici Andrije Miloševića je velika tuga zbog gubitka
Foto: Srbija Danas

– Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dve decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće – ispričao je Andrija u jednom intervjju. On se, takođe, jednom prilikom i našalio na koji način brine o mami: “Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge – istakao je ranije Andrija Milošević.

 

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA